2019. március 27., szerda

ORBÁN NEM A KERESZTÉNYSÉGET, HANEM A HATALMÁT ÉS A LOPOTT HOLMIT VÉDI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.03.27.


Orbán a vasárnapi rádióinterjújában ezúttal is becsapja és félrevezeti a magyar népet. Hazudik a magyar embereknek. Azt mondta a Fidesz néppárti felfüggesztése kapcsán, hogy “a Fidesz eltávolítását kezdeményező pártok bevándorláspártiak, a Fidesz viszont meg akarja akadályozni a migrációt, ezért megtámadták a pártot, de a Fideszt nem lehet sem kizárni, sem felfüggeszteni, ha nincs megoldás, akkor a Fidesz maga lép ki”. Orbán a demokráciától fél, mert egy demokráciában már nem lenne hatalmon, hanem börtönben lenne. Az európai ügyészségtől fél, az európai rendőrségtől, mert az véget vetne a családi lopásnak, és visszavetetné a lopott holmit. Ez az ő problémája, nem a bevándorlás. Kétségbeesetten hazudozik a bevándorlásról, mert ha nem tudja megfélemlíteni ezzel az embereket, akkor neki vége.

A Fidesz eltávolítását nem bevándorláspárti, hanem demokráciapárti pártok kezdeményezték, és nem azért, mert a Fidesz meg akarja akadályozni a migrációt, hanem azért, mert a Fidesz önkényuralmat hozott létre Magyarországon, felszámolta a jogállamot, és egy kleptokrácia szétrabolja az országot. Ennek részeként nincs sajtószabadság, s ha ellenzéki politikus megy a köztévébe, az rendbontásnak minősül, és a biztonsági őrök kidobják. Holott a közszolgálati televízióba naponta be kellene hívni és meg kellene hallgatni őket. Elüldözte Budapestről a világ egyik legjobb egyetemét, ami súlyosan sérti a tanszabadságot, az akadémiai szabadságot. Felsorolni sem lehet, Magyarországon nincs törvény, hanem Orbán a törvény. Amire akar, csináltat egy törvényt, oszt jónapot! Ez a baj, nem a bevándorlás.

Mindenek előtt pedig azért kezdeményezték a Fidesz kizárását a Néppártban, mert egy hazug plakátkampányt folytatott az Európai Unió ellen, amelyen az Európai Néppárt egyik vezetőjét neonáci elméletek alapján Soros György és a zsidó világösszeesküvés bábjának mutatta. Otromba és hazug támadást intézett saját pártcsaládja és “Brüsszel” ellen, amelynek Magyarország egyenjogú tagja, amely semmit nem erőltethet, és eddig nem is erőltetett Magyarországra, kizárólag az európai polgárok euro milliárdjait, amelynek nagy részét Orbán ellopta. Szó nincs a migrációról, ez hazugság. Európában és a magyar határon is véget ért a menekülthullám. Visszaállt a normális állapot, a határra érkezők közül minden ország, így Magyarország is a saját törvényei szerint azt enged be, akit akar.

Orbán legarcátlanabb hazugsága azzal a felméréssel kapcsolatos, hogy Magyarországon az emberek növekvő mértékben, 75-80 százalékban azt gondolják, hogy Magyarországnak az Európai Unió tagjának kell maradnia. Orbán erre azt mondta, hogy “az Európai Unió népszerűsége azért nő, mert 2010 óta Brüsszellel szemben nem szolgai módon viselkedünk, hanem a nemzeti büszkeség talaján állunk. Orbán szerint ezt az emberek érzik, és így ott szeretnének lenni az unióban, részt kívánnak venni a folyamatokban”. Ez közönséges hazugság. A magyarok azért támogatják az Európai Uniót, mert szeretik Európát, a szabadságot, a jogállamot, a jólétet, és alig van olyan család, amelynek valamelyik tagja ne az EU-ben élne vagy dolgozna. Azt az Európát szeretik, amit Orbán támad, és amit a NER képére akarna formálni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.