2019. március 31., vasárnap

ROHANUNK A KATASZTRÓFA FELÉ, AZ OROSZOK ÖLELÉSÉBE - JAJ AZOKNAK, AKIK A ROSSZAT JÓNAK MONDJÁK ÉS A JÓT ROSSZNAK

24.HU / POSZT ITT
Szerző: KERÉKGYÁRTÓ ISTVÁN
2019.03.30.


Kezdek félni. Fordulni látszik a trend, amiben eddig bíztam, hogy a magyarok elkötelezett uniópártiak. Persze még most is azok, de olvad a tábor: a Publicus Intézet szerint az elmúlt öt hónapban tizenhárom százalékkal csökkent az Európai Uniós tagságot inkább előnyösnek tartók száma Magyarországon.

A Fidesz az aljas propagandájával araszoltatja kifelé hazánkat a közösségből.

Orbán célja a néppárt, sőt, az egész EU megreformálása. De vajon van ennek realitása? „Álljunk ki Brüsszel ellen!”, mondta a minap a Kossuth Rádióban, ahol Brüsszel alatt az unió hatalmi struktúráját, mechanizmusát értette, melynek eredményeként négyszázalékos növekedést értünk el, s ebből három százalék az uniós támogatásokból származott.

Magyarország az EU GDP-jének alig egy százalékát adja, lakosságának pedig mindössze két százalékát. És ennek az országnak a miniszterelnöke akarja meghatározni az unió jövőjét.

Olyan ez, mint amikor az osztályban egy folyton rosszalkodó kölyök egyszer csak előáll azzal, hogy szervezzék át a tanítást, majd ő megmondja, hogyan: eztán lehessen üvöltözni az órákon, az erősebbek verhetik a gyengébbeket, a tanároknak meg kuss, csak akkor szólhatnak, ha ő és néhány renitens cimborája megengedi.

Mire a tanárok és az osztálytársak meghúzzák a vállukat, és kihajítják a kölköt az osztályból.

Persze mielőtt kipenderítenék a Fideszt a néppártból, pár minutummal a kizárás előtt bejelentik: „Mi lépünk ki!” (Mint Woody Allen: „Ma reggel megtudtam, hogy a menyasszonyom az éjjel megszökött egy cirkuszi állatidomárral. Azonnal szakítottam vele.”) És teli szájjal üvöltik majd, hogy elég a néppártból, a sorosista, migrációpárti balliberális befolyás alatt álló erők diktatúrájából.

Csakhogy ezzel az urak asztalától, ahol a cupákos húsokat és a dús mártásokat szolgálták föl, átülnek a cicaasztalhoz, ahol a maradékot kóstolgatja a nem túl népes társaság. Magyarországnak nem lesznek többé befolyásos néppárti barátai, könnyebb lesz ellenünk szankciókat hozni, a támogatások is jelentősen csökkennek majd.

És lesznek egyéb cifraságok is:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.