2019. március 9., szombat

SZÍJJ LÁSZLÓ AZ ORBÁN ÁLTAL HASZNÁLT MAGÁNGÉPPEL JÁRT DUBAJBAN, AZ ABAI POLGÁRMESTER GYERTYÁVAL KÜZD AZ ELLENZÉKI NEGATÍVSÁG ELLEN

ÁTLÁTSZÓ / HETI MUTYIMONDÓ
Szerző: Átlátszó
2019.03.09.


Robbanásszerű növekedést produkált az állami és önkormányzati megrendeléseknek köszönhetően Szíjj László építőipari cége, ő maga a nemzeti nagytőkések prototípusa lett – ám ez nem volt mindig így, mi most felvázoltuk a pályaívét Tiszakécskétől a dubaji luxusig. Megjártuk a Fejér megyei Abát is, ahol Kossa Lajos polgármester új rendszert vezetett be: tibeti hangtálakkal fognak nyugtázni minden testületi döntést, az ülések kezdetén pedig gyertyát gyújtanak az ártó szellemek és az ellenzéki negatívság elhallgattatására.

Tiszakécskétől Bulgárián át Dubajig: így lett Szíjj László a NER egyik legfontosabb üzletembere

Néhány év alatt Magyarország egyik leggazdagabb embere lett a tiszakécskei vállalkozó, akinek építőipari cége robbanásszerű növekedést produkált az állami és önkormányzati megrendeléseknek köszönhetően. Mára Szíjj László a NER üzleti köreinek egyik legfontosabb szereplőjévé vált, az érdekeltségébe tartozik az MKB Bank harmada és a Közgép is, Mészáros Lőrinccel pedig egy bulgáriai építőcéget alapított. Van egy hatalmas villája a Gellért-hegyen, nyáron lefotóztuk az Adrián egy luxusjacht fedélzetén, nemrég pedig a ferihegyi repülőtéren, amikor a korábban Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc által is használt osztrák luxusrepülőgép éppen Dubajból tért vissza.

Az abai polgármester gyertyával és hangtállal küzd az ellenzéki gonosz ellen a testületi üléseken

Kossa Lajos, Aba város polgármestere a 2019. január 23-i testületi ülésen új hagyományt jelentett be: ezentúl tibeti hangtálakkal fognak nyugtázni minden testületi döntést, az ülések kezdetén pedig gyertyát gyújtanak az ártó szellemek és az ellenzéki negatívság elhallgattatására.
A héten emellett:
megkongattuk a vészharangot, hogy az Országos Széchényi Könyvtár lesz a NER tudományellenes inkvizíciójának következő áldozata,
próbáltuk megfejteni, mihez szükséges Szabó Marcell alkotmánybírónak közpénzen vett Volvo terepjáró,
elutaztunk a vasi megyeszékhelyre bemutatni, hogy van élet a Fidesz-többség lezúzása után is,
- interaktív térképre tettük a budapesti térfigyelőket: Ön is megnézheti, hol kukkolja a Nagy Testvér,

latolgattuk, mi lehet a Fidesz új stratégiája, miután az európai konzervatívoknak is kezd elegük lenni Orbánból,

megosztottuk a súlyos részleteket Ján Kuciak szlovák újságíró és barátnője meggyilkolásáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.