2019. április 4., csütörtök

A NACIONALIZMUS SEM MÁKOS GUBA VANÍLIAÖNTETTEL (MEGJEGYZÉSPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2019.04.04.


Csonka-Szlovákia nem ország, Egész-Szlovákia mennyország, ha a föld Isten kalapja Szlovákia a bokréta rajta, a szlovák annyira tehetséges nép, hogy ők találták fel a gyorsíró habszifonpatront, és ezért mintegy halmazatilag legyen Szlovákia a szlovákoké. Ez egészséges nemzeti keresztény érzelem, kérem tisztelettel, hogyan nevelhetnénk a futballokos szlovák fiatalokat hazafiúságra, ha mindenféle nemzetidegen, baráti Ausztriára bús hadakat uszító, az ősszlovák Tokaj szőlővesszejeire rámozduló csoportok harci dalait üvölthetik a nemzet egészségesen szláv arcába. Legyünk már büszkék a háromezer éves szlovák kultúrára, pihepuha etnikai homogenitásunkra, Maria Smitová (*)két szép szemére, kultúrkonzervatív ideológiai tisztaságunkra, Jozef Tiso-ra Stefan Curka-ra? 

Szlovákia parlamentje megtiltotta idegen országok himnuszának éneklését bizonyos szakrális terekben, ahol szlovák népfiak kergetik a labdát. Van-e ennél nemzeti kereszténykonzervatívabb tett? Kétlem.

Baromság ez a törvény ? Még szép. A nemzeti kereszténykonzervativizmustól mégse várhatjuk azt, hogy megoldja a Riemann-sejtést.

Vannak ezek a méreten aluli országok, amelyek egyetlen öröme, hogy belerúghatnak valakibe, nemzeti kisebbségekbe, vagy nemzeti kisebbség híján melegekbe, szíriai ovisokba, és kurvára csodálkoznak, amikor a másik méreten aluli pont beléjük talál rúgni.

A szólásszabadság, a kisebbségek védelme, általában az emberek állam által való békén hagyásának igénye szabadelvű (leánykori nevén liberális) gondolat, és amikor egy országban fasiszta ideológiai szeánszokon köpködik meg a kannás bor humán megfelelői a szabadelvűséget, akkor viseljék el, mit viseljék el, örvendezzenek afelett, hogy ideológiai kistestvérkéik ilyen jól bele találtak flatulálni a nulláslisztbe.

* hogy a Maria Smitova nem is rendes szlovák népleány? de lehetne, drága barátaim, lehetne

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.