2019. április 9., kedd

LEHET MÁS A PUZSÉR

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S.PÉTER
2019.04.09.


Budapesten most úgy tűnik, hogy a Puzsér-helyzet fokozódik. De ez csak a látszat, mert annak ellenére, hogy Puzsér Róbert bejelentette. hogy visszalép az előválasztástól, és ezzel a saját támogatóit, az LMP-t és a Jobbikot is meglepte, azt kell mondanunk, hogy semmi olyan nem történt, ami lényeges volna az őszi főpolgármester-választás szempontjából.

Puzsér Róbert, a hangosan beszélő publicista kihozta magából, amit lehetett, mindent megtett, amit megtehetett, ám az ő képességei és lehetőségei is végesek. Ennyi volt benne, mint politikai termékben, tiszteletet érdemlő módon kihozta magából a maximumot: 15 percig híres lett, róla beszélt az ország, de a történet innentől kezdve nem róla szól.

Puzsér valójában nem is akart főpolgármester lenni, már amikor először fölmerült a neve, közölte, hogy esélytelen Tarlós Istvánnal szemben. A Sétáló Budapest programja amúgy szépen hangzik, de maga Puzsér közölte a nyilvánossággal, hogy ez valójában csak egy szimpatikus elképzelés, ő ehhez nem tud semmit hozzátenni, ő csak kitalálja, hogy ne legyenek autók Budapest belvárosában, legyen sok fa és tiszta a levegő, a többit pedig dolgozzák ki a szakemberek. (Mi meg innen az íróasztal mellől, kitaláljuk, hogy mindenki legyen jó, becsületes, nem mellesleg szép is, a többit rábízzuk azokra, akiknek ez a dolguk.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.