2019. április 1., hétfő

MÉSZÁROS LŐRINC VEHETI MEG A HONVÉDOT?

MFOR
Szerző: SZÉKELY SAROLTA
2019.04.01.


Az NBI-es Honvéd eladásának témája időről időre felmerül a sajtóban, most azonban úgy tűnik, megvan az az ajánlat, amire nem tudott nemet mondani a tulajdonos - értesült több forrásból is az mfor.hu.

"Én nem árulok semmit, de ha valami az én tulajdonomban van, és olyan ajánlat jön érte, amit elfogadok, akkor eladom. A Honvéd sem más. Tehát ha valaki jön, és ad annyi pénzt, amiért megéri, akkor eladom" - mondta pár napja George F. Hemingway az Indexnek adott interjújában. Hozzátette még: olyannak nem adná el, aki rosszat tenne a Honvédnak vagy a magyar labdarúgásnak.

Információink szerint felbukkant az az érdeklődő, akinek az ajánlatát elfogadhatta Hemingway. A Honvéd FC értékesítése már a végső fázisban van, a felek megállapodtak, a tranzakció pedig jelenleg is zajlik.

Több forrásból származó értesülésünk szerint az új tulajdonos nem más, mint a felcsúti milliárdos, Mészáros Lőrinc.

A 24.hu most közölt értesülése szerint egy fideszes politikus, Bozó Zoltán cége, a metALCOM Zrt. lehet a Honvéd vevője. Ez nem vág egybe a mi értesüléseinkkel, a cégnyilvántartás alapján nem fedezhető fel kapcsolat Bozóék és a Mészáros-birodalom között, de annak az egyre biztosabb jele, hogy a kispesti focicsapatnak hamarosan új tulajdonosa lesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.