2019. április 19., péntek

MUELLER MEGHAMISÍTOTTA A KÖVETKEZTETÉSEKET, HOGY MEGMENTSE TRUMPOT - A KÜLÖNLEGES ÜGYÉSZ REPUBLIKÁNUS, AKI FELTÁRTA A TÉNYEKET, MAJD AZOKBÓL HELYTELEN KÖVETKEZTETÉSEKET VONT LE, ÉS MEGHAMISÍTOTTA A JOGI HELYZETET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.04.18.


Még azt is kezdik szemére vetni, hogy lemondott Trump meghallgatásáról, mert nyilvánvaló volt, hogy hazudni fog, és ebben az esetben a többi bűnözőhöz hasonlóan, akiket a kampányából börtönbe csuktak, vádat kellett volna emelni ellene. Hamis a Mueller-jelentés indoklása, miszerint nem volt szükség Trump és a családtagjai meghallgatására.

Az is feltűnő ugyanis, hogy Mueller miért nem hallgatta ki Donald Jr.-t, Trump fiát, aki közvetlen kapcsolatban állt az orosz kormány megbízottjaival, és a vejét, Jared Kushnert, aki szintén jelen volt a Trump Tower-ben rendezett találkozón. De Mueller nemcsak Trumpot és a Trump családot fedezte, hanem a republikánus pártot is, ezzel a pártosságával viszont felmérhetetlen károkat okozott Amerikának. Jelentése egyértelműen leszögei, hogy az oroszok súlyosan befolyásolták a 2016-os elnökválasztás eredményét, és saját jelntése bizonyítja, hogy Trump kampányának tagjai, Trump tudtával összejátszottak velük.

Mueller annak érdekében, hogy ezt ne kelljen kimondani, azt játszotta el, hogy az oroszok és Trump párhuzamosan, egymástól függetlenül hajtottak egymás hasznára, a bizonyított érintkezés nem bizonyítja, hogy az együttműködésben megállapodtak volna, ami nonszensz. Ezzel Mueller az Egyesült Államok elleni súlyos külföldi támadást fedez és leplez. Még több mindent bizonyíthatnak erről a kitakart részletek, mert a folyamatban levő eljárás Roger Stone esetében bizonyíthatja, hogy a Wikileaks és az oroszok között Trump embere volt a közvetítő. Az igazságszolgáltatás akadályoztatása is bizonyított tény, az elért eredménytől függetlenül kellene értékelni az elnök tevékenységét, mert az igazságszolgáltatás akadályoztatása csak azért nem volt eredményes, mert a beosztottai nem hajtották végre Trump utasításait.

A nagy rejtély, és a nagy ellentmondás, hogy mindent lehet tudni, minden bizonyított, de a levont következtetés az, hogy ártatlan, illetve a másik esetben, hogy nem is ártatlan, de ártatlan is (ami abszurdum), egyféleképpen oldható fel csupán: Robert Mueller republikánus különleges ügyész feltárta a tényeket, majd hamis vágányra vitte az azokból levont következtetéseket, hogy ezzel megmentse Trumpot, és vele a republikánus pártot a bukástól. A kérdés, mikor mondja ki ezt valaki a Kongresszusban, és kérdőjelezi meg a különleges ügyész következtetéseit, és lesz-e valaki, aki a feltárt tények alapján vádat emel mégis vagy feljelentést tesz Trump és családja ellen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.