2019. április 28., vasárnap

NORVÉGIA TERMÉSZETI CSODÁI


HATÁRÁTKELŐ
Szerző: Határátkelő / Tamásék
2019.04.28.


Elég jó lehet olyan helyen lakni, ami egyszerre csendes és pazar panorámát kínál. Pláne így van, ha mindezt sorozatban sikerül elérni, ebben az esetben Norvégiában Tamásék. És ha már természet: a poszt végén egy brutális videót láthattok, ami szombaton készült Chicago mellett.

Amikor valakiben felmerül a kérdés, vajon egyáltalán érdemes-e otthonról elmenni például nyaralni, akkor az már olyan rossz hely nem lehet. Nos, pontosan ez a helyzet Tamásékkal.

„Már 2018 decemberére új helyre költöztünk, na, nem városilag, csak néhány utcával odébb, csendesebb környékre, ahol ráadásul a kilátás is pazar. Naná, hogy többet fizetünk, de nagyon nem is volt választási lehetőség családiházas költözés okán. Kevés van, és abból a kevésből kevés a normális.

Megint szerencsénk volt, lássuk be, hiszen itt a tulaj nem toppan csak úgy be, ja mert fél évet, a telet a Svalbardon/Spitzbergákon töltik, és egyébként meg Stavangerben élnek. Ez így a jó! Nekünk nem hiányoznak, gondolom mi sem nekik.

Van pince, tudok ügyködni, van dupla garázs kicsit odébb, ahol elférnek a cajgák és egyebek. Közel a centrum, ideális, a ház sem rossz, bár természetesen semmi sem tökéletes. De eddig ez a legjobb albérletünk messzeföldön...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.