2019. április 16., kedd

ORBÁN EGY LAPRA TESZ FÖL MINDENT. VAGY NÁLA A PAKLI?

KLUBRÁDIÓ / AZ IGAZSÁG PILLANATA
Szerző: Klubrádió / BOLGÁR GYÖRGY
2019.04.15.


A magyar miniszterelnök nem akar, nem tud már másról beszélni, csak a bevándorlás veszélyéről. Ha nincs ilyen veszély, akkor hazudni kell a népnek.

Az európai parlamenti választási kampány megindulása jó alkalom volt arra, hogy a miniszterelnök összegyűjtse és hallgatósága elé terjessze téveszméit, tévtanait és persze régóta híresztelt megtévesztő, szándékos hazugságait is, méghozzá úgy, hogy már semmi egyébről ne kelljen beszélnie, mint a migrációról, a bevándorlásról, az Európát fenyegető veszélyről. Mindent egy lapra tesz föl tehát, de tudja, hogy ezzel nem kockáztat semmit, hiszen nemcsak az adu ász van a kezében, hanem az egész kártyapakli is. De lássuk, mivel ijesztgette népét a kampánynyitón Orbán Viktor:

Európát ma népvándorlás fenyegeti, mert amikor ekkora embertömeg indul meg a szülőföldjéről azért, hogy másutt, más földrészen telepedjen le, az nem egyszerűen migrációs válság, hanem népvándorlás. Megkockáztatható, hogy annyi ember, mint amennyiről most beszélünk, még soha nem indult útnak a történelem során.

Nem csoda, hogy az embernek még ültében is megremeg a lába. A legszívesebben maga is menekülőre fogná, hiszen jönnek a tatárok, de aztán mégsem kerekedik föl, hiszen akkor maga is migránssá válna, az pedig nemkívánatos személy, ugyebár?

Orbán Viktor ezt is mondta, helyre téve mindenki mást:

Minden népvándorlásnak megvannak a maga okai, jelen esetben is sokan hivatkoznak, úgy látom, előszeretettel külső okokra, mint szegénység, éhezés, vízhiány, klímaváltozás, háború és üldözés. Ezek nem vitathatók, de azt is be kell látnunk, hogy ilyen okok eddig is voltak. A legfőbb ok egészen más. A legfőbb ok az az egyszerű, de fájdalmas tény, hogy sokkal több gyerek születik Európán kívül, mint Európában, és innen érthető meg, hogy a népvándorlás, illetve az ebből kifejlődő európai migrációs válság fő oka nem kívül, hanem belül keresendő. Azért nem születnek nagyobb számban gyerekek Európában, mert a mi kontinensünk kulturális meghasonlással és identitászavarral küzd.”

Értik, ugye? Az európaiak nem tudják, kik ők, és ezért inkább nem is akarnak gyereket. Bár ez elég szomorúan hangzik ránk, magyarokra nézve is, hiszen ezek szerint mi is identitászavarral küzdünk, és ezért olyan alacsony a magyarországi születésszám is, de semmi baj, majd Orbán Viktor visszaadja a magyarok önazonosságát, sőt a belgákét is, akik majd tudni fogják, hova álljanak. Csak azt nem értem, hogy a miénknél is alacsonyabb termékenységi rátával küszködő japánok vagy dél-koreaiak mitől hasonlottak meg? Nem akarom elviccelni a dolgot, de nem atomfizika ez, annál jóval egyszerűbb. Ahogy fejlődik a világ, ahogy egyre több ország, társadalom jön ki a szegénységből, ahogy egyre több helyen tudnak iskolába járni és továbbtanulni a lányok, ahogy egyre többen keresnek maguknak hivatást, az anyai hivatáson kívül, úgy csökken természetszerűen a termékenységi ráta. Még Afrikában is, ahol persze a legmagasabb. Az elmúlt évtizedek viharos ázsiai fejlődése ezért járt a születések számának csökkenésével, nem pedig azért, mert a világon szinte minden nép és nemzet elvesztette identitástudatát. Arról már nem is beszélve, hogy a világnak nem ártana, a világ megmaradásának esélyeit növelné, ha az emberiség létszámnövekedése megállna. Már eddig is túl nagy és nehezen kiheverhető nyomot hagytunk a Földön, és az lesz a vége, hogy nemhogy önazonosságunk nem lesz, hanem még mi sem leszünk, mert a létezésünk feltételeit tesszük tönkre. Ezt üzenném a keresztes hadakat vezénylő tábornoknak, már ha figyelne...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.