2019. április 16., kedd

ORBÁN-TERV

SZÜRKENYÚL BLOG
Szerző: Szürkenyúl
2019.04.15.


Népvándorlásról, migrációról, kicsit másképp.

Eddig KB. 600.000 gazdasági kivándorló (ezek valójában migránsok) hagyta el az országot! Királyunk elüldözte őket! Nem akarnak ebben a mérgezett légkörben élni, ahol a boldogulásuk is kilátástalan.
Bombaüzlet! Csak nem az országnak!

Nyugat-Európába 600.000 magyar migráns érkezett, várták őket, tárt karokkal, sőt, meg is fizették őket! Ezeknek a honfitársainknak döntő többsége jól képzett idegen nyelvet beszélő szakmunkás, mérnök, orvos. Tehát elmondható, gyártjuk Európának a minőségi migránsokat!
Bombaüzlet! Csak nem Magyarországnak!
Helyettük kb. 7000-en jutottak letelepedési engedélyhez az Orbán-kormány által. Ezek a jóemberek soha a büdös életben nem fognak Magyarországon dolgozni, de legalább ez több mint 162 milliárdot hozott Fidesz-közeli cégeknek, Rogán-féle bűnözőknek!
Bombaüzlet! Csak nem az országnak!
Ugyancsak helyettük eddig több tízezer képzetlen, magyarul sem tudó vendégmunkást hoztak Magyarországra.
Bombaüzlet! Csak nem az országnak!
A hazai, és persze nem csak a hazai cégek, az ide települt külföldi tulajdonú cégek is inkább alkalmaznak külföldi, sokszor unión kívülről jövő olcsó vendégmunkásokat, mint magyarokat, még úgy is, hogy szállást kell biztosítani nekik, utaztatni kell őket. A FIDESZ kormány inkább munkásszállókat épít migránsoknak, mint bérlakást saját állampolgárainak. Tehát elmondható, csalogatjuk a migránsokat! És még ők uszítanak, hogy ide migráns ne jöjjön! Mi ez, ha nem hazaárulás?
Bombaüzlet! Csak nem az országnak!
Ha jól belegondolunk, saját hazánkban is migránsok vagyunk, amikor német, francia, belga, japán, koreai cégeknek dolgozunk Magyarországon! Ezek a cégek helyünkbe jöttek, hogy az ő gyáraikban, nekik dolgozzunk, mert nekik így volt kifizetődőbb! A különbség csak annyi, hogy még a seggüket is kinyaljuk, hogy szarért, húgyért dolgoztassanak bennünket! Esetenként még az is tetten érhető, hogy a környezetszennyező technológiákat hozzák ide!
Bombaüzlet! Csak nem az országnak!
S még valami!
Milyen országok azok, amelyeket otthagynak állampolgárai, azaz migrálnak, vagy ha úgy tetszik, ahonnan menekülnek? Merthogy olyan ország vagyunk mi is!
Gazdaságilag elmaradott országok, ahol a kiszolgáltatottság, kilátástalanság az úr! Ahol nincs remény emberhez méltó életet élni.
Hát, itt tartunk! Mi nem csak hozunk migránsokat, hanem adunk is! 

Bravó!
Ez az Orbán-terv!
Magyarország migránsország!
Na, most már lehet migránsozni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.