2019. április 24., szerda

PÉNZÉRT ÁRULJÁK HABONYÉK A KORMÁNYPROPAGANDÁT, DE VAN EGY KIS BAJ

24.HU
Szerző: VASKOR MÁTÉ
2019.04.24.


Szinte minden tartalom megnyitása előfizetéshez kötött a Habony Árpád befolyási körében V4 News Agency (V4NA) néven indult új nemzetközi hírügynökség oldalán, de regisztrálni nem egykönnyen lehet rajta, így az újságírók egyelőre főként maguknak és a magyar kormánypropagandát közvetítő lapoknak írják a cikkeiket.

A Válasz Online április elején írta meg, hogy az ügynökség londoni székhellyel indul, illetve angolul, magyarul és most már franciául is elérhetőek a tartalmai. Az viszont erős túlzás, hogy elérhetőek, mert a cikkeket csak az előfizetők tudják elolvasni.

Lapunk több e-mail címről is próbált regisztrálni a hírügynökség honlapján, hogy megtudjuk, mik az előfizetés feltételei, arról ugyanis semmilyen információ nincs az oldalon. Az automatikus válaszlevélben az állt, hogy köszönik az érdeklődést és 24 órán belül jelentkeznek a részletekkel. De egyik e-mailünkre sem érkezett válasz azóta sem.

Mindez arra enged következtetni, hogy az oldal tartalmait az indulás után két héttel még csak a V4NA-t már szemléző kormánypárti újságok tudják megtekinteni a szerzőkön kívül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.