2019. április 26., péntek

SZÉL BERNADETT: MAGYARORSZÁGON MÁR NINCS DEMOKRÁCIA

MAGYAR HANG ONLINE
Szerző: TORKOS MATILD
2019.04.26.


Nem elég a demográfiai fordulat szükségességéről beszélni, meg kell nézni azt is, hogy a már megszületett gyermekek milyen körülmények között élnek – mondta lapunknak Szél Bernadett. A független képviselővel az EP- és az önkormányzati választás tétjéről is beszélgettünk.

Részletek a Magyar Hang április 26-i (2019/17.) számában olvasható interjúból!


(…)

Azt mondta az imént, hogy Magyarországon már nincs demokrácia. Akkor ez micsoda?
– Ebben a rendszerben nem szabad elbábozni azt, hogy itt minden rendben van. Semmi nincs rendben, minden független intézményünket betörték, a médiát jórészt felzabálták, aki meg fordítani tudott volna, vagy megvették, vagy megzsarolták, vagy kicsinálták. Mégis, az emberek között járva, sok tisztességes és szolidáris egyénnel találkozva elképzelhetetlennek tartom, hogy teljesen megtörjék az ország gerincét.

Az én vízióm szerint Magyarország mindannyiunk rendezett, élhető otthona lesz, ahol kevesebb idegeskedéssel, kiegyensúlyozottan tudunk élni. Mert a valóság az, hogy jelenleg rengeteg elkerülhető stresszt szabadítanak ránk, a sokszor súlyos anyagi problémák mellett a kiszámíthatatlanság, a rossz minőségű közszolgáltatások folyamatosan megnehezítik a mindennapokat, és kilátástalanná teszik a jövőt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.