2019. május 26., vasárnap

A CNN HÍRHAMISÍTÁS MIATT KIRÚGTA AZ ATV-T, ELTŰNT A “NEWSROOM”

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.05.25.


Csendben eltüntette az ATV a honlapjának címoldaláról a “Newsroom”, a “CNN hírei” néven futtatott műsorát, amelyről azt állították, hogy a magyar nézők a CNN híreit láthatják. Azonban a CNN képeit felhasználva az ATV meghamisította a CNN-t, és az amerikai televíziós csatorna szellemiségével ellentétes saját műsort készített. Az ATV bevándorlásellenes, menekültellenes, Orbán-párti és Trumpot dicsőítő műsort csinált a CNN logója alatt, és az orbáni propaganda hazugságait, valamint a tulajdonos Németh Sándor vezető lelkész szélsőjobboldali ideológiáját tükröző politikai magazint gyártottak a CNN tekintélyének és hitelének felhasználásával.

Németh Sándor vallási- és médiavállalkozó álellenzéki televíziója azt a látszatot keltette, mintha a CNN is az orbáni propaganda hazugságaival értene egyet, hasonló szellemiségű propagandaműsort készítene, mint a NER propagandagépezete. A műsor egyben önleleplezés is volt, mert iskolapéldáját mutatta be az álságos szerkesztésnek, a nézők manipulálásának és a bújtatott propagandának, amit az ATV műsorai folyamatosan tesznek. Ebben az esetben azonban a világ legtekintélyesebb csatornájának hitelességét használták fel saját hazugságaik propagálására, amelyet a CNN nem engedhetett meg magának.

Az ATV-CNN együttműködés tavaly októberben kezdődött, hatalmas médiakampánnyal vezették be a kooperációt. Németh Sándor fia, Németh S Szilárd, a családi vállalkozásban működő ATV vezérigazgató-helyettese azt mondta, hogy “a két legerősebb hírműsor egymásra talált”. A felvezető médiakampány során azt a látszatot keltették, hogy az ATV szakmai elismerése, hogy a CNN partnerének választotta, és azt a hazugságot terjesztették, hogy a CNN, “a világ legnézettebb hírcsatornája költözik be az ATV székházába”. Ezt már akkor is lehetett tudni, hogy a CNN igazi műsora nem jelenhet meg az ATV-ben eredeti szellemiségével, mert az tűz és víz. Németh Sándor csaló álellenzéki televíziójában nem jelenhet meg a jogállamot tisztelő, Trumpot, Orbánt és az illiberális fasisztákat keményen bíráló csatorna szellemisége.

Az ATV hazudott, amikor műsorát úgy harangozta be, hogy az ATV-n a “CNN híradója” lesz látható. Az ATV vezetői becsapták, megtévesztették a CNN vezetőit, amikor az ATV-t objektív ellenzéki televíziónak állították be. Az, hogy a CNN kirúgta az ATV-t, és megtiltotta, hogy a manipulatív műsorukhoz és a hazugságaikhoz a CNN képeit felhasználják, azt is jelenti, hogy a legkiválóbb szakmai körökből minősítették az ATV-t nem demokratikus, nem ellenzéki, nem objektív, nem korrekt és nem a jogállamiságot tisztelő csatornának. A CNN ítéletet mondott az ATV hazugságai, álellenzéki csalása fölött, amit az ATV elhallgat, és az ellenzéki nézői nem akarnak észrevenni. Az Amerikai Népszava már 2010-ben megírta, hogy az ATV manipulál, Orbánnak dolgozik, becsapja a nézőit. A választás ez: vagy ATV vagy szabadság...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.