2019. május 2., csütörtök

A LEGGAZDAGABB SZUPERHŐS AZ EGÉSZ IGAZI VILÁGOT MEGVEHETNÉ

MA IS TANULTAM VALAMIT BLOG
Szerző: JUHÁSZ EDINA
2019.05.02.


Vannak, akik szuperhősnek születnek, vannak, akik egyszer csak azok lesznek például egy pókcsípéstől, és vannak azok a gazdag szuperhősök, akik mindenfajta adakozás helyett egyszerűen magukat ruházzák fel menő cuccokkal. Ez talán a legnehezebb: a pénz önmagában nem elég, kell hozzá olyan tudás, innováció és laboratórium is, ami ezt lehetővé teszi. A filmekből úgy tűnik, hogy erre a világ pénze sem elég, pedig alaposabban megvizsgálva a helyzetet, kitűnik, hogy a világ leggazdagabb embereinek vagyona többszöröse a szuperhősök fiktív vagyonának.

BILL GATES GOND NÉLKÜL LEHETNE VASEMBER, JEFF BEZOS PEDIG MÉG A VÁLÁSA UTÁN IS KITALÁLHATNÁ HOBBINAK, HOGY BATMAN LEGYEN ÉJSZAKÁNKÉNT.

Hogy a világ leggazdagabb embereinek van menőbb élete vagy a szuperhősöknek, azt mindenki döntse el maga, de néhány szuperhős nem csak abban jó, hogy megmentse a világot, de a saját univerzumában hatalmas gazdasági befolyással is bír. De lássuk a képregény-karakterek és a valódi gazdagemberek toplistáiról az érdekesebb szereplőket párhuzamosan!
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.