2019. május 4., szombat

DÖGKÚT

HVG ONLINE / ITTHON
Szerző: PARA-KOVÁCS IMRE
2019.05.04.


"Magyarország magára maradt, az EU-ban alig vannak jó barátaink, néhány derék náci politikus és pár ex-KGST-kurva, akiknek szintén büdös az EU, és szintén szarnak az emberi jogokra." Vélemény.

A Magyarország nevű dögkút boldog lakói most éppen annak örülhetnek, hogy Mészáros Lőrinc a kisvasút után nagyvasutat építhet, és ha megérjük, ő fogja összedobni a paksi atomerőmű új blokkját is, mert ügyes kezű ember, szerző-mozgó fajta, az ilyennek sohasem fogy ki a keze alól a munka, isten áldja meg őt, mert megérdemli! Mindenki csak tesped, a régi vállalkozók már nem vállalkoznak, újak pedig alig jönnek, Mészáros (és Mészáros) kénytelen egyedül (plusz 1 Mészáros) helytállni mindannyiunk helyett. Továbbá örülhetünk, hogy a kínaiak nagyon jó barátaink, mindig is testvérek voltunk, csak a Szovjetunió miatt távolodtunk el kicsit egymástól, de most végre nincs Szovjetunió, semmi sem akadályozza meg, hogy kontinenseken átívelő örök és megbonthatatlan komaságot fogadjunk, mert aztán dől majd a pénz, de annyi, hogy Lázár János Miska kancsónak öltözve fog hajnalig bokázni a füredi Ráhel-bálon Nemcsák Károlytól (által) kísérve.

Magyarország miniszterelnökének az a stratégiája, hogy ha egy ország már vállalhatatlan a civilizált világnak, akkor ő odaküldi Szijjártó minisztert, aki megsúgja a szóban forgó ország miniszterelnökének (elnökének, első titkárának, törzsfőnökének), hogy Magyarország és kiemelten Orbán Viktor egyáltalán nem ért egyet a szankciókkal, vámokkal, nyilatkozatokkal stb., amikkel az Európai Unió arra próbálja rávenni a szóban forgó országot, hogy hagyjon fel az emberi jogok sárba tiprásával. Esetleg ne lője halomra saját lakosságát, ne zárja koncentrációs táborokba polgárait, ilyesmik, szóval Orbán Viktor tökéletesen megérti a miniszterelnök kolléga (törzsfőnök, első titkár) problémáját, de mi igazoltan Ázsia felől érkeztünk oda nemrég, és konkrétan szarunk az emberi jogokra, úgyhogy adjanak nekünk pénzt. Kölcsön. Is. Elsején megadja helyettünk az EU, de tutira. Van olyan hülye.

Sok kastély felépült már ebből a stratégiából, és Szijjártó miniszter rengeteg egzotikus országban járhatott, és árulhatta mellékesként a letelepedési kötvényeket a helyi rablóvezéreknek, családtagjaiknak és mindenkinek, aki annyit lopott már, hogy ki tudta fizetni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.