2019. május 30., csütörtök

HA EL AKARJÁK VENNI A MOSLÉKOS DÉZSÁT, AKKOR NAGYON CSÚNYÁN TUD MOROGNI ŐKELME

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.05.30.


Jó reggelt! Aki nem tud úszni, az sürgősen tanuljon meg, esetleg kezdjen hajót ácsolni. Ahogy nézem, lesz rá igény hamarosan. Kell a víz a növényeknek, na de nem ennyi. Nálunk már esőerdő kezd növekedni, én pedig penészedésnek indultam. Nézzük, másokkal mi a helyzet.

G. Fodor Gábor becses felesége, akit mostantól Fodor-Horváth Zsófiaként tisztelhet mindenki, aki képes válogatás nélkül bárkit tisztelni, akkora irományt rittyentett az ellenségről, hogy leszakadt a plafon. Sajnos nem a kellő fejre, mert felénk a kórházban a betegekre, az óvodákban a kicsikre és az iskolákban a nagyobbakra szokása rászakadni a plafonnak. Nincs igazság.

Úgy tűnik, miközben rettentőennagyondepláne nyert a Fidesz, képtelenek elviselni, hogy voltak, akik nem rájuk szavaztak. G. Fodorné nagysága abba a körbe tartozik, amelyik nem tudja kiheverni a győzelmet. Hogy mi a bánata valójában, azt én meg nem tudom mondani. Lehet, hogy őt is kirúgja a párt? Szar ügy, de majdcsak csurran némi háztartásra költhető forint. Amúgy is itt az ideje szülni, rendes honleánynak ez kötelessége. Ha meg valaki már kezd kicsúszni a szaporodóképes korból, pláne bele kell húznia. Nem pedig baromságokat irkálni.

"A Momentum szemrebbenés nélkül képes olyan iskolás szintű utópisztikus ígérgetésekre, mint például a „Véget vetünk a szegénységnek!” szlogenek, de talán ennél is aljasabb a DK időseket megtévesztő „egységes európai nyugdíj” hazugsága. Nyilvánvalóan egyik sem lehetséges, de a szavazók naivitását, kétségbeesését vagy Orbán Viktor iránti gyűlöletét ideiglenesen be lehet csatornázni ilyen mézesmadzagokkal."

Akkor ezt rágjuk át kicsit. Mik is az érvek a szegénység felszámolása ellen? Aki nem akarja, hogy legyenek szegények – jelzem, nem arról van szó, hogy vannak jómódúak és kevésbé jómódúak, hanem arról, hogy emberek éheznek, fáznak, nem telik gyógyszerre. Tehát kurvára alapvető dolgokat értünk szegénység alatt, nem azt, hogy nincs lapostévé – az naiv. Ha nem naiv, akkor kétségbeesett. Aztán mitől lehet kétségbeesett az a szegény DK-Momentum szavazó, drágaszép Géfodorné? Nem attól esetleg, hogy bár mindent megtesz, nem issza el, nem szórja el a pénzt, mégis nyomorog? Netán azért, mert öreg, beteg, munkaképtelen és nem kap segítséget? Mert Orbán Viktor volt kedves felszámolni az alapszintű szociális felelősségvállalását is az államnak? És miért gyűlöli valaki Orbán Viktort, azt a szent embert? Netán azért, mert milliárdokat tol az egyháznak, külföldre önti a pénzt, stadionokat építtet, miközben egész falvak vannak munka nélkül, a magyar lakosság harmada – 3,3 millió emberről beszélünk – él létminimum alatt? Sőt, a magyar lakosság 53 százaléka (több mint fele) él társadalmi minimum alatt. Társadalmi minimum alatt azt értjük, hogy szűkösen és szigorú beosztással, de az étel és a fűtés mellett néha belefér egy új ruha, egy mozi, egy könyv. Az ország lakosságának több mint felénél nem fér bele. Nem gáz ez? Miért is kellene szeretni azt a gecit, aki felelős ezért? Nem tetszene szíves elhúzni már a picsába?Köszönöm...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.