2019. május 16., csütörtök

KÖVÉR SZERINT AZ ÖRÖKBEFOGADÁS A PEDOFÍLIÁVAL AZONOS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.05.15.


Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke, egy zuglói fórumon olyan állítást tett az örökbefogadásról és az örökbefogadó magyar állampolgárokról, amely felülmúlja minden korábbi botrányos kijelentését a kötéltől az aberrált baloldalon át, a háttérhatalom által háromdimenziós nyomtatóval legyártott és piacra dobott Macron elnökig.

Kövér azt állította, hogy az örökbefogadás a pedofíliával azonos, mert a gyerek mindkét esetben “tárgy, élvezeti cikk”, az önmegvalósítás és a kiteljesedés eszköze.

Kövér mindezt a homoszexuális magyar állampolgárokkal kapcsolatban fejtette ki, de az örökbefogadásról általánosságban állította azt, hogy erkölcsi értelemben a pedofíliával azonos. Akkor sem lenne sokkal jobb a helyzet, ha Kövér az örökbefogadást csak az azonos nemű párok esetében azonosítaná a pedofíliával, illetve tenne egyenlőségjelet erkölcsi értelemben az örökbefogadás és a pedofília között. Az Index híradása szerint az hangzott el, hogy a homoszexuálisok igénye arra, hogy örökbefogadhassanak szülők nélküli gyerekeket, erkölcsi értelemben olyan, mint a pedofília.

Kövér ezt mondta: “Semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá, hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.” Ebben a gondolatmenetben Kövér az örökbefogadást a nemi orientációtól függetlenül úgy mutatja be, mint az “önmegvalósítás eszközét”. Egy örökbefogadó szülőnek a gyerek tárgy, a kiteljesedés eszköze.

Kövér nem tesz különbséget az örökbefogadás tekintetében szexuális identitások között, mert mi alapján feltételezné Kövér azt, hogy egy homoszexuális embernek az örökbefogadott gyerek “élvezeti cikk” (itt most tekintsünk el Kövér beteg aberrált áthallásaitól), míg egy heteroszexuális örökbefogadó szülő esetében a gyerek egy olyan elhagyott személy, akinek segítségre van szüksége, akiról gondoskodhat, és akivel a szeretetét megoszthatja. Mi alapján tesz Kövér különbséget a nemi identitás alapján ember és ember között?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.