2019. június 3., hétfő

A KERESZTÉNY EURÓPA BEVÁNDORLÁSPÁRTI, AVAGY “SOROS” A VATIKÁN MÖGÖTT - ORBÁN ÉS FASISZTA TÁRSAI BÁRÁNYBŐRBE BÚJT FARKASOK, A KATOLIKUS EGYHÁZ TRÓNJÁN ÜLŐ PÁPA FARKASBŐRBE BÚJT BÁRÁNY - A ZSIDÓ-KERESZTÉNY BIBLIA BEVÁNDORLÁSPÁRTI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.06.03.


A Vatikán fogadta be azoknak a menekülteknek a felét, akiket Olaszország fasiszta belügyminisztere nem fogadott be. Orbán az európai parlamenti választásokat a bevándorláspárti liberálisok, és bevándorlást ellenző illiberális erők harcának állította be, s ennek alapján megállapíthatjuk, hogy a választás a bevándorláspárti liberális erők nyerték a fasisztákkal szemben.

"Orbán hamis teóriája a bevándorlásellenességet a kereszténységgel azonosította, de az orbáni propaganda hazugságát a leglátványosabban az cáfolja, hogy a keresztény tanokat hirdető katolikus pápa, maga a Vatikán mutat példát, fogad be menekülteket."

Egy országon belül tisztázódnak az orbáni hazugságokkal kapcsolatos alapfogalmak. Olaszországban ütközik egymással szemben a keresztény álláspont a fasiszta állammal. A Vatikán által befogadottak nem bevándorlók, hanem menekültek. Orbán nem bevándorlásellenes, hanem menekültellenes, ami törvényellenes. A menekültek befogadásáról nemzetközi törvények rendelkeznek. Orbán hazugsága megfosztja ezeket az embereket a menekült jellegüktől, ezáltal a védett státuszuktól, és a kereszténységet akarja megvédeni attól, hogy idegenek érkezzenek a földrészre. Propagandája idegenellenes, gyűlöletre épül.

Ferenc pápa a Biblia tanítását és Jézus Krisztus tanait hirdeti az elesettek, a rászorulók, a gyengék, a menekültek ügyében. Ebből az következik, hogy a kereszténység menekültpárti, Orbán frazeológiájára lefordítva, a kereszténység a liberális jogállam elveit osztja és “bevándorláspárti”. Ezek szerint a kereszténység és a liberalizmus nem ellentétei egymásnak, ezért az európai parlamenti választáson nyertek a liberálisok, és ezzel nyert a keresztény Európa a liberálisellenes és keresztényellenes fasisztákkal szemben. A keresztény Európa, mely a liberális jogállammal azonos, megvédte magát Orbántól és a hozzá hasonló fasisztáktól.

Orbán antiszemita propagandája szerint a zsidó világösszeesküvés (amelynek jelképe Soros György) áll a “bevándorláspárti”, valójában menekültpárti álláspont mögött. Ebben nem téved nagyot, mert a pápa által képviselt keresztény értékek a zsidó Bibliából származnak, ezek az alapelvek a zsidóság ószövetségi könyveiből erednek, amelyeket a zsidó Messiás csak megerősített. Ilyen értelemben jogos a zsidó “Soros” emlegetése, és a zsidóság (valamint a zsidóság Istenének) felelőssé tétele, mert a liberalizmus is bibliai alapelvek alapján jött létre a hamis névleges kereszténységgel szemben. A felvilágosodás zsidó bibliai elvek alapján fogalmazta meg az emberi és polgári jogokat az elnyomó és jogfosztó középkori feudális totális állammal, a névleges hamis kereszténység ideológiájára épülő “keresztény Európával” szemben, amit a katolikus egyház képviselt....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.