2019. június 22., szombat

AGYRÉM: A FIDESZ ÉRTE EL, HOGY A LIBERÁLISOK NE SZAVAZZANAK WEBERRE, AKIT ŐK MEGSZAVAZTAK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.06.22.


Nem szeretnénk azokhoz csatlakozni, akik Orbán Viktort különféle graz-i és egyéb egészségügyi intézményekkel hozzák összefüggésbe, mert bizonyítékot ezekre még senki nem mutatott. Az állapotát viszont látjuk, és éppen ideje lenne felkeresnie orvosát és gyógyszerészét. Mint beszámoltunk róla, az európai parlamenti választás a liberálisok és a baloldal erősödését, a Néppárt gyengülését, és az Orbán-vezette szélsőjobb vereségét hozta a reményeikhez képest. Ezért Orbán lopakodik vissza a Néppártba, és ennek érdekében még Manfred Weber néppárti csúcsjelölt EB elnökké választását is támogatta.

"De miután a liberálisok és a szocialisták bejelentették, hogy Weber-t nem támogatják, Orbán úgy adta elő Magyarországon, mintha ő akadályozta volna meg a 751 fős parlamentben levő 14 helyével Weber megválasztását, miközben Weber megválasztását ő megszavazta. A liberálisok és a szocialisták éppen azért tartják Webert alkalmatlannak, mert Orbánt nem rúgta ki, de Orbán úgy tesz, mintha rajta múlott volna, és nem a politikai ellenfelein."

Ez már tényleg agyrém, hogy a liberális és szocialista vétót Orbán saját magának és saját sikerének tulajdonítja, egy olyan ügyben, amelyben ő ezzel ellentétesen szavazott. Ráadásul úgy, hogy már akkor is kacsasegget csinált a szájából, mert előtte azt mondta, nem támogatja Webert. Megsértődött, mert Weber érzékelve az európai Orbán-utálatot, azt mondta, hogy Orbán szavazataival nem akar elnök lenni. Orbán szerint ezzel Weber a “magyar népet”, a “magyar embereket” sértette meg. De miután Európa Orbán ellen szavazott, és Orbánnak a semmibe kellene hullania, visszanyalja magát a Néppártba, s ennek érdekében ő is támogatta Weber elnökké választását. Mintha korábban egy szót sem szólt volna a “magyar emberek” megsértéséről. Ilyen egy igazi “szar ember”, hogy hozzá hasonlóan népieskedjünk mi is...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.