2019. június 22., szombat

ELFOGTUNK EGY LEVELET: ÍME KUBATOV SORVEZETŐJE AZ ŐSZI VÁLASZTÁSOKRA

MAGYRA NARANCS ONLINE
Szerző: BOD TAMÁS


2019.06.22.


Csak „feddhetetlen előéletű, erkölcsi-etikai szempontból kikezdhetetlen, közösség megbecsült tagjaiként” számon tartott jelöltek indíthatók a Fidesz színeiben az őszi önkormányzati választáson” – áll abban a levélben, amelyet Kubatov Gábor, a Fidesz ügyvezető alelnöke küldött ki még az EP-választás előtt a választókerületi elnököknek.

Hármas menetrendet vázol fel az a hivatalos, a „Fidesz Központi Hivatala” fejléccel és az ötödik oldalon Kubatov Gábor ügyvezető alelnök aláírásával ellátott levél, amely a Narancs.hu birtokába került.

A levél egy sorvezető kíván lenni, az alelnök útmutatást ad benne a tagságnak, a helyi kádereknek, mire figyeljenek, hogyan készítsék elő az októberi önkormányzati voksolást. Kubatov szigorú elveket határoz meg, amelyek viszont sok esetben szöges ellentétben állnak a valósággal, hiszen a Fidesz számos helyi politikusa került már összetűzésbe a társadalmi együttélés írott vagy íratlan normáival.

A Fidesz választókerületi elnökeinek címzett, de rövidebb formájában valószínűleg minden alapszervezethez eljutó – ám érdekes módon dátumot nem tartalmazó – Kubatov-levél leszögezi: minden érintett számára nyomatékosítsák, hogy „az európai parlamenti választás kampányában tanúsított aktivitás döntő jelentőséggel fog bír (így!) a tisztújítás és a jelöltállítás során.”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.