2019. július 22., hétfő

AZON MILLIÓKHOZ SZÓLVA

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: Mogorva
2019.07.21.


...Ma ilyen pogány rituáléizé keretében én cetliket égettem. Az volt felírva a cetlikre, hogy CEU, MTA, egészségügy, NAT, gazdaság, jövő, megmiegyéb, NER. És közben azt felejtettem el elmesélni, hogy azon milliók, akik az utolsóban hisznek, azok a saját jövőjüket ölik meg az előbbiek pusztulásán örvendezve. A saját jövőjüket IS, na, így pontos. Azon milliókhoz szólnék ma, akik úgysem figyelnek ide, de akik szerint minden kibaszottul fasza: nem, drága gyerekeim. Nem fasza, és egyre inkább nem az. És ez nem ellenetek mondanám, hanem mindannyiunkért. Kiröhögtök? Simán. Én meg akkor vállat vonok, megy az nekem annyira, mint nektek.

Ez az ország régóta és permanensen elárul engem, aki szeretek itt élni, és becsülettel adózom is érte. Elárul téged, aki akár adózol, akár tanulsz, akár nyögdíjas vagy, de még ha államtitkár vagy jó pénzért, úgy is. Bárki is vagy, ez az ország nem érted létezik. Hogy volt egy NER feliratú cetlim is?!? Nanáhogy… Ennyi fájdalom mellett itt soha nem lesz NER. Soha nem lesz. Lehetett volna, és lehetett volna egészen jó, építő és erős összetartozásunk, de így már soha nem lesz. Kösz, főnök, és oszd ezt szét a seggnyalóidnak, az ugrásra kész szervilistáidnak, meg a legnyomorultabb szavazóidnak, és néhány letépett sarkot passzolj szépen oda az ellenzék fedőnevű halmaznak is. Dezső úr meg ne sóhajtozzon, csak tépje azt a kurva tapétát apróra, holnap (ma) kukanap lesz (van), és dolog az Idő.

Vallomásom annyi, hogy én már semmit nem értek, cserébe senkiben nem bízom, senkinek nem hiszek. Ez nem gyakorlat: vegyétek szó szerint. Ez itt egy békés faluszéle, de nincs itt remény, bizalom, vágy, és óhaj-sóhaj. Na jó, sóhaj néha még előfordul. Majd elmúlik az is, maffiabuzik, nem?!?

De.

Veletek együtt elmúlik majd az is.

Megélem én azt, basszátokmeg, most már csakazértis.

És szarjon le benneteket a tehén, amiért ostobán, öntelten, gőgösen, igazából mégis szolgamód’ asszisztáltok ehhez az egész romboláshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.