2019. július 12., péntek

DEMETER MÁRTÁRA LECSAPOTT A MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.07.12.


Csoda történt, talált egy bűnözőt a magyar igazságszolgáltatás. Ha valaki azt gondolná, hogy Mészáros Lőrinc strómant, az OLAF által bizonyítottan bűncselekményt elkövető Tiborcz Istvánt, nem a kínai vasút fedőnév alatt zajló vesztegetés és pénzmosás gyanúsítottjait, nem Matolcsyékat, nem Rogánt, nem Szijjártót a “keleti” és “déli nyitás” című szélhámosság leple alatt zajló nemzetközi pénzmosás miatt, hanem Demeter Márta ellenzéki képviselőt, aki tévesen azonosított egy “Orbán Flóra” nevű utast egy honvédségi repülőgép által szállított személyek között. Azt hitte, Orbán egyik lányáról van szó.

Demeter Márta mellett/helyett számos alkalommal azonosítottak egy “Orbán Viktor” nevű utast a honvédség repülőgépén, amelyen a hivatalos rendeltetésszerű használaton kívüli repülést hajtott végre, mert “Orbán Viktor” nevű utasnak semmi helye, semmi keresni valója a honvédség repülőgépein, hacsak nem a honvédelmi feladatellátás keretében foglal helyet rajta. De Orbán Viktor kvázi magánrepülégépként (jobb esetben: kormánygépként) használja a honvédség repülőgépét, ami törvénytelen és csalás.

"Demeter Márta tévesen azonosította “Orbán Flórát” Orbán Viktor lányával, de még így is kérdéses, ki volt a kérdéses időpontban szállított Orbán Flóra és mit keresett a repülőgépen."

Az országgyűlési képviselő ellenőrző funkciójával és jogaival összefüggésben ezt a kérdést nyugodtan felteheti, és ha téved a személy beazonosításában, akkor legfeljebb elnézést kér, és követeli, hogy az arra illetékesek azonosítsák az “Orbán Flóra” nevű hölgy kilétéről és repülésének jogcíméről. Ha ez a jogcím rendben van, akkor sem követett el semmit a képviselő, jogában áll ilyen kérdéseket feltenni.

Az is világos, hogy Demeter Márta tévedhetett volna “Nagy Piroska” nevű utas tekintetében a személy kilétét illetően, a kutyát nem érdekelte volna egy tévesen beazonosított “Nagy Piroska” személyiségi joga, Demeter Márta legfőbb bűne az, hogy Orbán Viktor egyik lányát gyanúsította meg azzal, hogy a honvédség jogcím nélkül reptette. Csak azért nem értjük a felháborodást, mert az Átlátszó számos alkalommal bizonyította, hogy Orbán magáncélokra használta a honvédség gépét, korrupt módon vette igénybe az OTP és más állami megrendelések útján gazdagodó oligarcha magángépét, ha éppenséggel nem Orbán magángépéről van szó, egy újabb stróman nevén...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.