2019. július 10., szerda

EGY REGGEL ARRA FOGUNK ÉBREDNI, HOGY ORBÁN VIKTOR KINEVEZTE MAGÁT AZ EGYHÁZ FEJÉNEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.07.10.


Jó reggelt! Ma ismét én szolgáltatom a hajnali kukorékot. Igaz, már reggel van, nem hajnal, de amikor nekilátok a cikknek, akkor még de.

Palkovics László levelét megírta. Egy született Kovács Zoltán ez a Palkovics, csak ő nem valamelyik külföldi lapnak írt, hanem a német Max Planck Intézetnek. Mert velük példálózott az MTA bedarálása, pontosabban a kutatóintézetek államosítása kapcsán, az intézet dolgozói pedig kikérték maguknak a dolgot. Palkovics most éppen magyarázkodik, ami legalább annyira szánalmas, mint ez az egész történet.

"Palkovics a levélben elismeri, hogy bár többször példálózott a német Max-Planck-Instituttal, mint modellel a kutatóhálózat átalakításához, mégsem erről van szó, mert a Max Planck-modellt nem lehet teljes mértékben alkalmazni, mert ez a társasági forma nem elterjedt Magyarországon, és az átalakítás mértéke sem olyan nagy, mint a Max Planck Társaság felállításakor. Ennek ellenére a struktúra lényeges elemei azonosak."
Aha. Szóval hasonló, csak tök más. Köszönjük, Emese.

Mészáros Lölönek sűrű napja volt. Nem részletezem, gyakorlatilag mindenhová bevásárolta magát, ahová eddig nem. Elfogyott a Balaton, vagy a fasz tudja, mi van. Holnap bemegyek a földhivatalba és megnézem, kinek a nevén van a ház, ahol lakom. Meg sem lepődnék, ha M-el kezdődne és észárossal végződne a tulajdonos. Lopok, de legalább önmagamtól. Ilyen ország márpedig nincsen.

"ránk lehet számítani, a tárgyalótermekben és a harcmezőn is"

Ezt meg a felcsúti mondta, mert valahogy bejutott az amerikai nagykövetség fogadására. Azért elképzelem őt és bandáját a harcmezőn. Matolcsyt, Schmidt Marist, Németh Szilárdot, Szijjártót, Semjént, Kósát… édesjóistenem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.