2019. július 13., szombat

ORBÁN EMBEREI NEM MAGYAR ÉRDEKET KÉPVISELNEK AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.07.13.


Az európai parlamenti tisztviselők megválasztásával kapcsolatban a Fidesz propagandistái előadják azt a hamis játékot, mintha az Orbán embereinek megválasztása ellen szavazó ellenzéki képviselők magyar érdekek ellen szavaznának, amikor ellenzik Orbán bábjainak kinevezését. Azt állítják, hogy ezzel gyengül Magyarország európai érdekképviselete. Ezzel azt a látszatot keltik, mintha a “Fidesz”, egy nem létező párt képviselői magyar érdekeket képviselnének az Európai Parlamentben. Még az uniós pénzek sem Magyarország érdekeit, hanem Orbán rendszerének fenntartását és az ő gazdagodásukat szolgálják.

"Ezzel szemben a valóság az, hogy Orbán emberei kizárólag Magyarország teljhatalmú urának személyes érdekeit képviselik, amelyek ellentétesek az Európai Unió alapértékeivel és Magyarország érdekeivel. Az is botrány, hogy egyáltalán az Európai Parlament tagjai lehessenek az európai demokratikus értékeket tagadó és azokat szándékosan romboló politikusok, még inkább az, hogy még pozíciókat is töltsenek be. Mintha a bankrabló követelné a bank vezérigazgatói székét."

Magyarország az Unió első fasiszta állama, Orbán pedig az európai szélsőjobboldallal szövetkezve (orosz támogatással), arra tette fel az életét, hogy Európában megdönti a liberális demokratikus jogrendet. Magyarországon ezt már megtette, államellenes bűncselekményt követett el, amikor megdöntötte a demokratikus alkotmányos rendet, és a hatalom kizárólagos birtokosává tette magát. Orbánt ezért a tettéért életfogytiglan járó szabadságvesztéssel kell büntetni, ha egyszer helyreáll a jogállam Magyarországon. Magyarországon is törvénytelen hatalmat birtokol, az európai parlamenti választást is csalással nyerte, az ország népének becsapásával, hazug propagandával, a közmédia és a sajtó többi részének elfoglalásával.

Ezek után a legtermészetesebb reakció, ha az európai demokratikus pártok képviselői, köztük a magyar ellenzéki pártok képviselői, nemet mondanak Orbán embereire, és megakadályozzák, hogy egyetlen fasiszta is bármilyen tisztséget töltsön be az Európai Parlamentben. Erre őket felhatalmazza a Sargentini-jelentés európai parlamenti elfogadása is, amely kimondta, hogy Magyarországon nincs jogállam. Ezek után az lenne a normális, hogy egy ilyen rendszer képviselői automatikusan kizárják a jelölhető és választható tisztségviselők sorából. Az Európai Unió és a liberális demokrácia válsága az, hogy megengedi ezt. A gyengeség és a válság az, hogy a demokratikus jogokat taposó, azokat megszüntetni készülő fasisztáknak demokratikus jogokat adnak, ami egy önfelszámolással ér fel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.