2019. július 8., hétfő

ORBÁN, A KIRÁLY(NŐ)CSINÁLÓ

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.07.08.


Most végre kiderült a teljes igazság, hogy miként lett Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöki tisztének várományosa. Nem úgy történt, ahogyan idáig tudtuk, vagyis, hogy a pártcsaládok vezető politikusainak alkujaként számíthat a legfontosabb európai pozícióra: kinevezését kizárólag Orbán Viktornak nagyvonalúságának és kegyének köszönheti. Mindezt Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője mondta a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, tőle tudjuk, hogy valójában az Európában és a világban közkedveltségnek örvendő magyar miniszterelnök volt ebben az esetben a király(nő)csináló.

Rogán elmondása szerint a következő történt: Orbán felhívta telefonon von der Leyen asszonyt (hétgyerekes, keresztény nőről van szó, ami a magyaroknál sokat nyom a latban), és a mellének szegezte a kérdést: hajlandó-e tiszteletet tanúsítani a magyarok és a kelet-európai országok iránt.

Merthogy, így Rogán, Timmermanssal és Weberrel épp az volt Orbán problémája, hogy nem volt hajlandó tisztelni a magyar embereket. Sőt, kifejezetten sértegették őket, Weber például arról beszélt, hogy a Fidesz szavazatival nem kíván a bizottság elnöke lenni. Magyar embert ekkora sértés még soha nem ért, nem csoda, hogy Európa erős embere – Orbán Viktorról beszélünk – ezt jó alaposan megjegyezte magának és mindmáig nem is felejtette el...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.