2019. július 17., szerda

SZINTE INGYEN ÚJ-ZÉLANDON

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő / Erika
2019.07.17.


A házőrzés elsőre nem hangzik nagyon vonzó dolognak, ám ha elárulom, hogy egy egyre divatosabb lehetőségről van szó, amivel rendkívül olcsón utazhatunk, akkor rögtön érdekesebb lesz. Nem véletlen, hogy a house sitting egyre népszerűbb például Új-Zélandon is, ahonnan Erika küldte az alábbi írást.

„Szeretnél félretenni valamennyi pénzt, hogy anyagi biztonságban érezd magad? Külföldön élsz és haza szeretnél utazni egy hosszabb időre? Világot látnál? Új autó kell? Vagy egyszerűen csak unod a hétköznapokat, kell némi változatosság és nem akarsz lakhatásra költeni?

Szereted az állatokat, és épp van pár heted, hónapod, akár egy éved, amikor nincs tervben nyaralás, és szívesen elvagy valahol, ingyen és bérmentve? Nem bánod, ha tehenet kell etetni, birkákat számolgatni, virágot locsolni, és szeretsz rendet tartani magad körül?

Oh, és mi van akkor, ha házat akarsz venni, pölö itt, Új-Zélandon, de nincs meg rá a beugró, de a részletfizetéssel nem lenne gond? Hajlandó lennél áldozni érte, és luxuskörülmények között lakni, ingyen? Akkor ezt neked találták ki!

Talán egy éve, hogy először hallottam a housesitting-ről, egy bbq party kellős közepén. Fogalmam nem volt, mi a fene ez, furcsán néztem azokra, akik lelkesen mesélték, mennyire élvezik a házőrzést.

Elképzelni nem tudtam, hogy én valaha ilyenbe belevágjak, erre tessék. Itt ülök egy óriási ház nappalijában, egy méregdrága fotelben, több milliós ingatlan, és housesittingelek. ..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.