2019. július 31., szerda

TIBORCZ, EDDIG SEM TISZTELT SENKI ÉS EZUTÁN SEM FOG

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.07.31.


Az ország veje ismét felháborodott. Felháborodott azon, hogy a legtöbben idehaza továbbra is közszereplőnek tartják. Ráküldte jogászát a 444-re, amely nem igazán vette komolyan a pufidzsekis megfélemlítését. Történt ugyanis, hogy Karácsony hónapokkal ezelőtt Tibrocz-adóról beszélt, ami Orbán veje szerint – vagyis ügyvédje szerint pontosabban – alkalmas arra, hogy megsértse a becsületéhez, a jó hírnevéhez, az emberi méltóságához és a névviseléshez fűződő jogát. Becsülethez és jó hírnévhez ugyan joga van még neki is, azonban egyikkel sem rendelkezik, és ameddig világ a világ, ez már aligha fog megváltozni. Ahhoz ugyanis az kellene, hogy jó útra térjen, és kezdésnek mondjuk elszámoljon azzal a 13 milliárd forint közpénzzel, amennyibe került nekünk az, hogy több magyarországi településen is picsa sötétben kénytelenek a lakók botorkálni, mivel az Elios ott lámpákat szerelt fel.

Noha az OLAF csalást állapított meg, Orbán papa minden bizonnyal elintézte, hogy abból ne legyen ügy. Polt Péter megoldotta a problémát, ő ugyanis bűncselekményre utaló nyomokat sem talált, nem hogy bűncselekményt. Ezzel tehát Tiborcz lezártnak hitte a történetet, azonban nem mindenki felejtette ezt el neki, sem azt, hogy a mai napig tagadja a történteket. Az Elios-botrányt követően, és szintén csak vélhetően apósa közbenjárásának köszönhetően megkezdhette a terjeszkedést országosan. Pár év leforgása alatt milliárdos vagyonra tett szert, Mészárossal karöltve pedig lassan, de biztosan felvásárolják a hazai szállodabizniszt. Ezt pontosan annyira köszönheti zseniális üzleti tehetségének, mint az ország gázszerelője, Mészáros Lőrinc.

Tiborczon kívül szerintem élő ember nincs ebben az országban, aki elhinné, hogy kizárólag tehetségének és szorgalmának köszönhető az, hogy ma már milliárdos. Az Orbán Ráhellel kötött házassága előtt sehol nem volt, ha csak azt nem említjük, amikor az esküvőn is használt traktorral követtek el falopást még 2013-ban. Hogy arról az ügyről miért nem hallunk manapság? Azért, mert az OLAF ügyéhez hasonlóan azt is úgy intézték, hogy végül ne legyen belőle ügy. Mégis csak Orbán vejéről van szó, még akkor is, ha falopásba keveredett. Amit kell, azt elsikálják, mi pedig nézünk, mint Bálám szamara. Akkor, 2013-ban ez még szenzációnak számított, ma azonban, mióta a NER által a közpénzlopás és a milliárdos csalások elsikálása szinte napi rutinná vált, már meg sem lepődnénk rajta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.