2019. július 2., kedd

ZŰRÖS DOLOG A MOBILFLOTTÁK VILÁGA

INDEX
Szerző: TÓTH BALÁZS
2019.07.02.


A flottaszolgáltatók zavaros működésére és átláthatatlan hátterére mutatott rá a múlt héten kipattant botrány, amikor a 6forint.hu néven hirdetett nyilvános flottában a hálózatot adó Magyar Telekom kikapcsolta több mint 1500 ügyfél telefonszámát, akik közül most sokan szeretnék elvinni máshová a hívószámukat. Az esemény komolyabb lavinát indított el, amelyben tök ismeretlen hátterű cégek mutogatnak egymásra és a Telekomra.

Vasárnap a 6forint.hu arról tájékoztatta az előfizetőit egy emailben, hogy nem csődölt be, tovább működik, és a SIM-kártyák letiltása csak a telekomos ügyfeleik egy részét érintette. Azt is megírták, hogy aki befizeti a zárószámlát, annak megküldik a lemondónyilatkozatot, és ennek birtokában az ügyfél tovább tudja használni a flottába bevitt saját telefonszámát, ha másnál új szerződést köt. Ez elég korrekt lépés tőlük.

AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁT VISZONT BEZÁRTÁK, MOSTANTÓL CSAK ONLINE ELÉRHETŐK, ÉS KIZÁRÓLAG BANKI ÁTUTALÁSSAL, A WEBOLDALON BANKKÁRTYÁVAL VAGY PAYPALLAL LEHET BEFIZETNI A HAVIDÍJAT...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.