2019. augusztus 18., vasárnap

A MENEKÜLTEKET ÉHEZTETNI NEM KELL FÉLNETEK, JÓ LESZ

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.08.18.


A keresztény szabadság kormánya éhezteti a menekülteket a tranzitzónában. Tudtuk ezt eddig is, de legalábbis alapos volt a gyanúnk, hogy ez így van, mert jogvédő szervezetek számtalanszor felhívták erre a figyelmet, ám most maga a kormány tett beismerő vallomást. Sőt, ha szabad így értelmezni, amit Szél Bernadett képviselőnek válaszoltak, akkor azt is mondhatnánk, hogy pártunk és kormányunk kifejezetten büszke arra, hogy nem ad enni a hozzájuk segítségért forduló embereknek.

„. Az idegenrendészeti eljárás alatt álló személyek élelmezésének elmulasztása sem lehet a magyar jog szerint jogellenes, hiszen nincs olyan jogszabályi rendelkezés, ami ilyen tartalmú kötelezettséget a hatóságok részére előírna” – ezt válaszolta a Nemzeti Nyomozó Iroda Szél Bernadett független képviselő feljelentésére, vagyis, ezzel indokolta az elutasító határozatot, hogy azért nem nyomoznak a menekültek éheztetésének ügyében, mert nem történt törvénysértés.

Ahol az állam maga a törvény, ott minden törvényes, ezért még készakarva sem lehet törvényt sérteni. Vagy, ha valamilyen csoda folytán mégis sikerül, akkor egy, az éjszaka leple alatt, sunyi módon, más törvényekkel egybemosott módosítóval meg lehet változtatni a törvényt, s ami addig törvénytelen volt, hipp és hopp, máris törvényes lett...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.