2019. augusztus 14., szerda

AKI OKOS, BÁTOR, TISZTESSÉGES, ÉS NEM ÁLELLENZÉKI, AZ ÚGY JÁR, MINT DONÁTH ANNA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.08.12.


Ugye, senki nem hiszi, hogy egy héten belül véletlenül bukkan fel egy-egy áldozat, akik azt állítják, hogy Donáth László evangélikus lelkész zaklatott egy takarítónőt, majd egy másik azt állítja, hogy Donáth Anna, a lánya, a Momentum európai parlamenti képviselője, szexuálisan zaklatott egy lányt? Mindezt azután, hogy Donáth Anna (és momentumos társa, Cseh Katalin) az első magyar EP-képviselő, aki Orbán Viktort és ún. “pártját”, a Fideszt, annak nevezte, ami, s javasolta, hogy senki ne szavazzon a bizottsági tisztségek elosztásakor a Fidesz jelöltjeire. Ez az első tisztességes magyar kezdeményezés az EU-ban.

Orbánnak ez olyan csapás volt, amit egy ilyen gátlástalan, bosszúálló ember azonnal megtorol. Ráadásul, Donáth Annát azért is le kell járatni, mert a jövőben is várható, hogy az Európai Parlamentben még a magyar belpolitikát is befolyásoló kijelentéseket tesz, s az antiliberális, demokráciaellenes, Európa-ellenes, fasiszta diktatúrát építő Orbán nem tudja szabadon járni a hazug pávatáncát. Donáth Annát meg kell állítani, a hitelességét le kell rombolni, nevét szitokszóvá kell tenni. Az emberi méltóságát a sárba kell taposni, mert veszélyes lehet a diktátorra. Donáth Anna nem olyan, mint a magyar kollaboráns álellenzék.

Hogy a magyar közélet balliberális oldalán sem a sajtóban, sem az ellenzéki pártok között nincs egyetlen hiteles ellenzéki demokrata, azt bizonyítja, hogy Orbán propagandagépezete nem vett hasonlóképpen célba senkit. Mert ha valaki becsületes, okos, tisztességes, bátor és egyenes ember, az a NER-ben nem úszhatja meg üldözés, mocskolódás, lejáratás és karaktergyilkosság nélkül. Donáth Anna ezen kívül azért is veszélyes Orbánra és primitív fasiszta rendszerére, mert hívő keresztény ember, aki édesapja és családja révén pontosan tisztában van a kereszténység lényegével, és pontosan tudja, hogy Orbán nem keresztény, a “kereszténység” jelszava egy fasiszta rendszer fügefalevele. Donáth Anna erről egy olyan professzionális interjút adott, hogy az csupaszra vetkőztette Orbánt és leleplezte a hazugságait.

A baloldali közéletben kevesen vannak, akik értenek az ideológiához, és fogalmuk van a kereszténységről, tisztában vannak azzal, hogy Orbán hazugságai istentelenek, antikrisztusiak és sátániak. Donáth Anna a kevesek egyike, aki átlát ezen, és ezt hitelesen képes megfogalmazni is. Donáth Anna egyedül okosabb, mint az egész Fidesz-frakció, akiknek még akkor is otthon kellene hagyniuk az eszüket, ha lenne nekik. Egy ilyen fiatal női politikus, aki tökéletesen megfelel a világban (elsősorban Amerikában) elindult trendnek, életveszélyes a dagadt, eltunyult, buta, a legócskább propagandában bízó fasiszta diktátorokra nézve. Donáth Anna a magyar Alexandria Ocasio-Cortez, akiből ha a világ még megmarad egy ideig, és van igazság a földön, még hamarosan az Egyesült Államok elnöke lesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.