2019. augusztus 9., péntek

CLUB ALIGA: 350 MILLIÓT KASSZÍROZHATNAK MÉSZÁROSÉK A NAGYCSALÁDOS ÜDÜLÉSBŐL

24.HU
Szerző: TAMÁSNÉ SZABÓ ZSUZSANNA
2019.08.09.


Erősen fapados szállás, kosz, penész, bűz és kritikán aluli ételek fogadták az Erzsébet-programban, állami támogatással üdülő nagycsaládokat a Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségében álló, az igazgató korábbi nyilatkozata szerint besorolás nélküli szállodaként üzemelő Club Aligában az első turnusokban. Nem is kevés pénzért.

Megkérdeztük olvasóinktól, hogy mennyit fizettek. A válaszok alapján átlagban családonként több mint 200 ezer forintot számítottak fel utánuk, aminek alig tíz százaléka volt az általuk fizetett önrész, a zöm Erzsébet-programos támogatás.

Hol nyaralhattak volna ennyiből a nagycsaládosok?

A beküldött adatok alapján – függetlenül attól, hogy 5 nap 4 éjszakáról, vagy 4 nap 3 éjszakáról volt szó, és a két szülő mellett három vagy négy gyerek vett részt a nyaraláson – az önrész jellemzően 17 500 forint volt. A Club Aliga átlagban 210-220 ezer forintot kapott családonként, de volt, hogy 270 ezer forintra ment fel az összeg. A – lepusztult – szállás mellett teljes ellátás van az árban, vagyis reggeli, ebéd, vacsora, ami az olvasói üzenetek alapján gyakran nem friss, olykor ehetetlen, illetve kevés volt az első turnusokban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.