2019. augusztus 14., szerda

HA KÖVÉR LÁSZLÓ HÁTAT FORDÍT A MAGYAROK MILLIÓINAK, AKKOR TÉNYLEG LASSAN ELFOGY A NEMZET

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2019.08.13.


Megszokhattuk már, hogy választások közeledtével a Fidesz előre küldi azokat a kádereit, akik következmények nélkül mondhatnak hajmeresztő dolgokat, gyalogolhatnak bele olyan polgárok lelkébe, akik valamilyen oknál fogva nem férnek bele a Nemzeti Együttműködés Rendszerének értékrendjébe. Ilyenkor a párt a hallgatásával jelzi saját választói felé, hogy lényegében egyetért Boldog Istvánnal Bayer Zsolttal, vagy Kövér Lászlóval, így egyszerre üzen a szélsőségesek és a centrum felé: úgy gondoljuk, ahogy Pista, Zsolti, vagy Laci, de mégsem írhatjuk bele a programunkba ezt, mert olyan nincs is nekünk.

A Fidesz esetében nem a filmbéli nagyfater szabadul el olykor, hanem a házelnök, vagyis Kövér László. Ezúttal erdélyi fiatalok elé vetítette történelmi vízióját arról, hogyan lehetne megoldani Magyarország egyre égetőbb népesedési problémáit. Szerinte elsősorban mentális fordulatra van szükség ahhoz, hogy elkerüljük a nemzethalált, vagyis, hogy legyen annyi munkáskéz, amennyi ki tudja termelni az elöregedő társadalom számára legalább a nyugdíjakat. Hiába tehát a háromszori kétharmad, a mindent letaroló ideológiai kormányzás, a magyar társadalom többsége még mindig nem fogta fel ésszel, hogy a lelkében kell meglelnie a kulcsot, amely segítségével kaput nyithat a nemzet sokasodásának.

A szóvirágokból persze nem lesz kisbaba, ahogy a családvédelmi akcióterv sem garancia arra, hogy népesedési fordulat következzen be Magyarországon a következő néhány évben. Kampányolni persze kiválóan lehet ilyen szlogenekkel, igaz, maga Orbán Viktor és Kövér László is tudja, hogy a pénzért beígért gyerekre nem igazán lehet a jövőt építeni. Kövessük hát a látnoki képességeit rendszeresen megvillantó házelnök instrukcióit, aki szerint meg kell értetni az emberekkel, hogy az a jó magyar, akinek sok a gyereke és unokája. Akinek meg nincs ilyen népes családja, az csak nevében (és nyelvében) magyar, vagyis nemzetidegen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.