2019. augusztus 31., szombat

MAGYARORSZÁGON VAN KERESZTÉNY POLGÁRMESTER: MOLNÁR RÓBERT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.08.30.


Magyarországon, ahol nem nagyon ismerik az emberek a Bibliát, akik ismerik és hivatalból is forgatják, sok esetben kiforgatják, a magyar ember mégis tudhatja, hogy Orbán és rendszere nem keresztény. Ezt abból tudhatják, hogy minden hiteles keresztény ember pontosan az ellenkezőjét mondja és teszi, mint Orbán és bűnszervezete. A hiteles keresztény emberek közéleti szerepvállalása nem a menekültek, nem a melegek, nem az emberi jogokat védő liberálisok elleni uszítás és gyűlöletkeltés, nem a fasiszta politikusok támogatására való felhívás, hanem a szolgálat.

Iványi Gábor antitézise Orbánnak és Orbán rendszerének, a hajléktalanok, az elesettek, a rászorulók segítője, az emberi jogok védelmezője, mindenki szolgája. Érdekes módon, ő nem azt mondja, hogy Orbán az egyetlen alkalmas ember arra, hogy miniszterelnök legyen, és ezt még azért sem hajlandó állítani, hogy megkapja azokat az állami milliárdokat, amelyeket a hatalomnak szolgálóleányává züllött lelkészek a hazugságaikért megkapnak. Igaz, neki nincs mit védeni, tőle bármit elvehetnek, nem halmozta a csűrjeibe megszámlálhatatlan magánvagyonát. Ezért nem is függ Orbán kegyeitől.

Van egy másik ismert keresztény ember, aki a nagypolitika álságos és hamis rivaldafényéből vonult vissza egy kis faluba, Kübekházára, ahol felnőtt, és ennek a falunak polgármestere már 17 éve. 2002 óta a kis Kübekháza polgármestere, amely azóta országos hírű település lett. Molnár Róbert nem azzal tette híressé a települését, hogy politikus bábukat égetett, közpénzt lopott, korrupt megbízásokat adott családja tagjainak vagy a cimboráinak, hanem arról híres, hogy az önkormányzat a lakosságot szolgálja, a polgármester mindent kitalál azért, hogy a falu lakói jól érezzék magukat, s ne szenvedjenek hiányt semmiben.

Pedig ez nem könnyű, mert Molnár Róbert keresztény ember, mélyen hívő és a hitét a napi gyakorlatban is alkalmazó ember, aki ennél fogva nem lehet egy Orbán-rendszer támogatója. Emiatt minden sikerük és adottságaik ellenére, sorbán kaszálják el őket mindenféle pályázaton. Kübekházát is bünteti Orbán, pedig ott is magyar emberek élnek, az a falu is a magyar nemzet része, de Kübekháza pontosan mutatja a NER lényegét: ha nem vagy a rendszer kiszolgálója, engedelmes bábja, lefizetett korrupt talpnyalója, akkor hátrányos helyzetbe kerülsz, akkor rád nem érvényesek a “magyarokra” és a “nemzetre” hivatkozó nagy szavak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.