2019. augusztus 12., hétfő

ORBÁNI-ROGÁNI PROPAGANDA. MA TÉGED AKARNAK ELTAKARÍTANI, HOLNAP MÁSOKAT A MÉDIA KERETLEGÉNYEI, -LEÁNYAI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.08.12.


Egyszer majd, ha a gyerekei megkérdezik Marsi Anikó nagy magyar családanyát, hogy miért állt be a seggnyalók sorába, megizzadhat a televíziózás egyik libája. Családanya, aki a gyűlölethez, hazugságokhoz és manipulálásokhoz adja a nevét a teljesen elkorcsosult TV2 csatornán. A Tények hírolvasójaként a súgógépről felmondva bármire képes. Ennyi a dolga. Markolja fel a pénzt, és azért bárkit, bármikor kicsinál, ha az az érdeke a hatalomnak. Szolgálatukba állt. Kereskedelmi szolgálatukba.

Aztán majd, ha a gyerekei tényleg megkérdezik, lehet szegénynek ártatlanságára hivatkozva, védekezve panaszkodni: az ocsmány játékban ugye, parancsot teljesít. A névtelenségbe burkolózó, kamerán túli szerkesztő előre megírt parancsát: kicsinálni, hazudni, torzítani, ez a nyilvánosság előtti játéka a stábnak. Most éppen Donáth Lászlón etyepetyéltek Marsiék úgy, hogy a Tényekben megszólalt egy ismeretlen valaki, aki valakiről hallott valamit. Ez a híradó nevének megcsúfolása is. Tények? Ugyan. Senkit nem védek, Donáthról is kiderül az igazság, addig, csessze meg, nem ennek a elmebeteg, szakmaiatlan bandának kell leborulva hinni.

Úgy van ez, hogy ma téged akarnak eltakarítani, holnap másokat. Mindenáron. Dübörög az orbáni-rogáni propaganda gépezet. A hatalom kívánsága szerint. És ezek az államilag kitartott csicskások, ocsmánysággal kibélelt újságírók, adják a nevüket mindehhez. Most. Pénzért és jellemükkel alkalmasak rá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.