2019. szeptember 10., kedd

A FONTOS ELVTÁRSAKAT NEM ENGEDIK LEESNI A POLCRÓL

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.09.09.


...Lopnak éjjel-nappal, aztán még büszkék is rá. Ügyes trógerek, most már csak az a kérdés, hogy házon belül mekkora verseny van. – Figyelj, Lala, neked mennyi csurrant eddig? – Előbb mondd meg te, Lölökém! – Várjál, kérdezzük meg a Tiborcz Pistit is. – Jó, de akkor nézzünk a körmére a Tóninak is. – Basszus, még a végén mi leszünk a legélhetetlenebbek, Lala, hajtsunk rá, ez a szorgalom a főnöknek is tetszik. Valahogy így. Plusz a svájci óra.

Kósa Lajos szerint a magyar kormány jobb hibaszázalékkal hívja le az uniós forrásokat, mint amivel svájci óragyárak dolgoznak – derült ki az RTL Klub Híradójának adásából. Ennyit bírt mondani a Fidesz kampánykirálya arra, hogy az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala a Magyarországnak kiutalt uniós pénzek majdnem 4 százalékát, akár 100 milliárd forintot is visszakérne szabálytalanságok miatt. Ez az uniós átlag nyolcszorosa.

Hogy a büdös őzbogyóba került ide a svájci óra? Úgy, hogy ez az ember ketyeg – változatlanul, megállás nélkül ketyeg. Pontosan is, ahogyan meggyártotta magának az Orbán Viktor, mert ez a Fidesz-fenomén még ügyefogyott is. Ketyegő kettyós.

Szellemi párja Rogán Antal kabinetminiszter, aki még rá bírt tenni a pökhendiségükre: akkor sem érné kár az embereket, ha ezt mind vissza kellene fizetni. Valóban nem, ha Rogánnak rámenne a Pasa Parkos szerény kéglije; ha kiürítenék – bírói ítéletre – a bankszámláját. A svájcit is, ott van az egyik óragyár mellett. Ha a Cilikéjét is addig ráznák, amíg nem potyogna ki belőle az összes közpénz ajándék. Aztán lehetne folytatni a sort. Igaz, azt is be kellene előbb bizonyítani – bírósági tárgyaláson -, hogy minden vagyonukat kettő kicsi dolgos kezükkel, a munkától megszakadva, és nagy tudással szerezték.

Tudjuk, hogy ez véletlenül sem így van, hiszen annyira, de annyira állnak a lábunkon, hogy kinőtt a nagyujjunkon a bütyök. Korrupciós, amit csak nagy fájdalommal lehetne eltüntetni. Azt eddig tudtuk, hogy egyik Fidesz-fenomén sem érett még meg a Nobel-díjra, ám egyre jobban süllyednek vissza a IQ-létrán, és ez már szánalmas és felháborító. Így élnek a büszke magyar urak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.