2019. szeptember 21., szombat

A NÉMET NAGYTŐKE MAGYAR HELYTARTÓJA KURULTÁJOS OLVASATBAN KÖZPÉNZBŐL JÁRJA A PÁVATÁNCOT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
 - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mikes Mirtill
2019.09.21.


Tárgy: Gőg

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba


Ezért se szabad lenne kendnek hazajönni. Mert beállna kend azok közé, akik vegzálnak engemet. Jó szándékból. Az én érdekemben. Mert ha nem tudná kend „megfelelési zavar” van. A választási irodán kívül is. Kezdjük az alappal: „Milyen szakos a fideszes pedagógus? Erőszakos!” A mostani „engedelmesség és alázat”-ról nem volt szó. Mert a tata emlékezik ám. Egykor ezek is emberi/európai nyelvet beszéltek: „Ki a politikával az iskolákból, munkahelyekről!”. Most: Pártutasításra prédikál a pap. Tessék már mutatni egy „komisszármentes” közintézményt. A sintértelepen kívül. Ez az állapot nem csak engem kényszerít hibázásra – mint ez a buta gép – a kis kezdőbetű vagy nagy kezdőbetű használatban. Írja be kend: zágoni. Nekem aláhúzza pirossal, ha kis kezdőbetűvel írom.

Az Irmuska néni (utálja a bennszülött magyarokat nyúzó importált „magyarokat”) szerint azért, mert a gépemet egy ilyen vezetéknevű román szekusból magyarult megberhelte. Az is lehet, hogy kettős ügynök. Fellazít. Ha mi Tusványosi, akkor ők Zágoni. Osztjónapot. Bezzeg a kis kezdőbetűs aradi- t nem húzza alá a gép! Mert az aradi vértanúk közé úgy furakodtak be a migránsok, hogy a Toncsi bácsitól nem vettek letelepedési kötvényt valutáért, és emiatt jogtalanul haltak meg a magyarok ügyéért, tehát Bem apó átutazó terrorista volt mellesleg.

Bezzeg! A japán és a libanoni arab az más. Az fideszes, tehát magyar, vagy telekszomszéd, mint a Pharaon! Jogosan képviselik a magyar érdekeket a falunkban megbúvó vietnami gerillákkal szemben, akik lázítanak. De annyira, hogy már a pekingi kacsáink is az Internacionálét éneklik ellenállásból, amikor este próbálom beterelni őket a tyúkólba, mert van ott néhány augsburgi koronatarajos tyúk. A koronás fők rühellnek egy fedél alatt tartózkodni azokkal, akik nem kaparnak a felsőbbrendű szellemi erőtérben. A nagyi szerint a baromfik okosak. Ha jön a tél, a hidegben meglásd, összebújnak. Mert nem emberek.

Ám itt az emberek eleve behódoltak, ahogy az öntelt kiskakasok kukorékolni kezdtek. Mára már egyrészt zokszó nélkül éhbérért robotolnak a kappanhangon rikácsolóknak, másrészt ugyancsak zokszó nélkül beletörődtek, hogy a közös tyúkólból palotát csináltak maguknak a tarajosak, amint gőgös gúnárrá hízva mutálódtak (Jó. Van, aki pulykakakas lett, rázza a taknyát, ha kell, ha nem.) Sokoldalúak. És a miénkből jó pénzeket fizetnek az államosított „Angyalcsináló” civileknek, sőt még a lengyelektől hivatásos tapsikolókat is bérelnek. Mi pedig a villanyszámlákból 508 millió forinttal finanszírozzuk, hogy a kormány rozoga bérciviljei acsarkodjanak, SS-osztagok módjára masírozzanak. Sunyin dugdossák a KISZ-tagkönyveiket a ministrálásra kényszerített unokák elől, de köztudott, ki volt Kádár idején vörös zászlóba takarózva, meg az is, aki utána már Soros-ösztöndíjjal fürkészte a lopnivalót. Amit a tatámék öthatvanas órabérért három műszakban megteremtettek az országnak, ezek most folyamatos üzemmódban ellopják maguknak, és ezért még fizetünk is.

És a német nagytőke magyar helytartója kurultájos olvasatban augsburgi győztesként, közpénzből járja a pávatáncot: „cuis regio, eius religio”, Akié a föld, azé a vallás”. A málé bajorok meg térden állva pitiznek neki, hogy a Magyarországon működő csaknem háromezer német cég magyar robotjainak továbbra is legalább éhbért fizessen a magyar kormány az uniós felzárkózási támogatásból, mert melós nélkül vihetik Mexikóba az egész hóbelevancot. Márpedig a költözés strapás, ráadásul azok odaát nem olyan birkák, mint a magyarok. Könnyen felfújják a képüket, szakszervezeteik vannak, és akkor ott nem néhány napos termeléskiesés lesz, hanem nagy-nagy dádá, és lőttek az extraprofitnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.