2019. szeptember 20., péntek

AZ ÁLCIVILEK SZÉGYENEI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.09.20.


A CÖF, vagyis az álcivil összefogás fóruma honlapjára egy igen vicces anyag került fel, amelyben az egyre aktívabb balliberális álcivil szervezetek tevékenységére hívják fel a figyelmet. A teljes ömlengést most nem idézném – noha annak minden mondata aranyat ér -, de azért egy-két részletet mégis kiemelnék, hiszen ha valami tragikusan szórakoztató, hát ez az. Kezdjük is a legelején:

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) aggodalommal figyeli az Európai Unióban és Magyarországon is egyre szaporodó és egyre aktívabb balliberális álcivil szervezetek tevékenységét, amelyek összehangoltan támadják a magyar kormányt – állítja Csizmadia László, aki szerint Márki-Zay Péter mozgalma is egy ilyen szervezet.

Ki más, ha nem pont Csizmadia László lenne tisztában azzal, melyek is az álcivil szervezetek Magyarországon? Elég egyértelműen ő is egy ilyen szervezet vezetője, hiszen a CÖF közpénzen nyalja ki a kormány valagát, méghozzá szinte napi rendszerességgel. Az általuk szervezett Békemenet is olyan független például a valóságtól, hogy már az is csoda, hogy nem egy Fidesz logóval ellátott transzaprens mögé sorakoznak fel, mint a Fidesz fizetett szócsövei. Megtehetnék ugyanis minden gond nélkül, hiszen csak az nincs tisztában a szervezet hátterével, akit egyébként sem érdekel, hogy miből gazdálkodik a CÖF...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.