2019. szeptember 12., csütörtök

EGYRE ZŰRÖSEBB FIGURÁKKAL PÓZOL ORBÁN VIKTOR

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2019.09.11.


Ma már az sem gond Orbán Viktor számára, ha valaki magyarellenes pártot vezet, ha Brüsszelt jobban utálja, mint Budapestet. Erre lehet következtetni abból, hogy a magyar-szlovák focimeccset a magyar kormányfő azzal az Andrej Dankóval együtt nézte végig, aki magyarellenes kirohanásairól ismert Szlovák Nemzeti Párt elnöke. Úgy tűnik, Orbán nem válogat, ha hozzá hasonló szellemiségű politikussal akad össze, sőt kifejezetten élvezi, ha cinizmusával egyszerre döbbentheti meg saját híveit és ellenfeleit.

Matteo Salvini és Heinz-Christian Strache leplezetlen imádata az uniós kampányban, aztán a nyáron egy szelfi Simonka Györggyel, akiről már jól tudhatta, hogy bíróság előtt kell felelnie korrupciógyanús ügyleteiért, most meg a lelátón Andrej Dankó társaságában hallgatja a himnuszt. Mellesleg a másik oldalán a diplomahamisító Schmitt Pál ácsorog. Ebből a listából is kitűnik, hogy Orbán Viktort nem igazán érdekli, mit szól a külvilág ahhoz, hogy finoman szólva is kétes alakokkal pózol a nyilvánosság előtt.

Persze, készült már Orbánról kép egy alkoholtól bűzlő kukás ember társaságában is, és különösen nem rendült meg ettől a népszerűsége. Úgy tűnik, hogy az ő egyénisége szinte mindent elbír. Egyik nap a világ vezető politikusainak társaságában komoly államügyekről tárgyal, másnap meg beül szotyit köpködni Dankó mellé, akit hazájában sem tart a többség szalonképes politikusnak...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.