2019. szeptember 21., szombat

HAVAS HENRIKET CENZÚRÁZTA AZ ATV, MERT “ROGÁNTÓL KAPJÁK A PÉNZT”

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.09.20.


Nem mindennapi interjú jelent meg a Nemzeti Televízió Facebook oldalán. Az interjúban Havas Henrik beszél arról, hogyan és miért kellett távoznia az ATV-ból

A televíziós személyiség elmondta, hogy az ellene koholt zaklatási vád tipikus lejáratás volt, amelybe bekapcsolódott az ATV és a Hit Gyülekezete. Havas Henrik beszámolt arról, hogy az ATV hamis közleményt adott ki, amelyben azt állította, hogy a csatorna vizsgálatot folytatott, és annak alapján távolították el az ATV-ből. Mint közölte: semmiféle vizsgálat nem volt, sem őt, sem az érintett kollégákat nem hallgatták meg az ügyben. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, Németh Sándor, a tulajdonos Hit Gyülekezete vezető lelkészének fia hazudott.

Havas Henrik sok egyéb mellett elmondta azt az esetet, amikor Rogán Antal méregdrága táskájáról beszéltek volna a műsorában, de Szlazsánszky Ferenc (aki Németh Sándor egyik jobbkeze, Németh Sándor beépített embere, aki kontrollálja az ATV-ben zajló eseményeket, és jelentsen róla – a Szerk.), azt mondta neki, hogy ez ne kerüljön szóba a műsorban. Havas Henrik elmondása szerint Szlazsánszky azzal indokolta, hogy az ATV Rogántól kapja a pénzt, “Rogán osztja a hirdetési pénzeket”. Mindez nem meglepő, mégis mellbevágó “ellenzékinek” mondott csatorna esetében, amikor a kormánypárti cenzúra ilyen konkrét formában kitudódik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.