2019. szeptember 25., szerda

ITT SZABÁLYOK MÁR RÉGEN NINCSENEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.09.24.


A Fidesz az adófizetők pénzén tökéletesen megtolja a saját önkormányzati kampányát, ráadásul nagyon úgy tűnik, ezért felelősségre vonás semmiképpen nem várható. Olyan ez, mint hogy minden magyar adófizető pénzéből húznak fel templomokat országszerte, hoznak létre egyre több egyházi iskolát a világiak kárára, valamint építenek megszámlálhatatlan stadiont, és tömik ki a sikertelenebbnél sikertelenebb futball klubokat országszerte és határon túl egyaránt. Úgy költik mindannyiunk pénzét a saját propagandájukra, hogy az annak ellenőrzését szolgáló ÁSZ az ő oldalukon áll, tehát érdemi vizsgálat nem várható. A visszaélések ezzel normálissá, megszokottá váltak, amely visszaélések szóbahozása már semmiféle reakciót nem vált ki az adófizetőkből. Megszokták, beletörődtek.

Az egyik, éppen aktuális történet ezúttal Csepelről érkezett, ahol is a Városgazda az adófizetők pénzén üzemeltetett emelőkosaras autóból plakátolja ki a Fidesz jelöltjének arcképével a kerület utcáit, ráadásul az éjszaka közepén. A kérdés már csak az, hogy mégis miért az éjszaka közepén, amikor nappal is megtehetné azt minden gond nélkül? A közpénzek saját célokra történő folyamatos felhasználása eddig sem okozott problémát a Fidesznek, és vélhetően ezután sem fog. A pálya egyértelműen az ő irányukba lejt, immár közel 10 éve. A törvények tiszteletbentartása nélkül – vagy azok átírásával – nézik hülyének a saját szavazóikat. Ameddig a Momentum, a DK, vagy épp az MKKP saját rokonaival, barátaival, támogatóival plakátolja ki a városok még felhasználható hirdetőfelületeit, addig a Fidesz közpénzen megoldja a dolgot.

Mint ahogy az önkormányzati lapokat is – amelyek szintén közpénzből kerülnek kinyomtatásra – gond nélkül használják fel arra, hogy a saját jelöltjeiket támogassák, akár 40 oldalon keresztül is, mint ahogy azt a II. kerületben is megtették. Persze akinek nem tetszik, az forduljon a hatóságokhoz, azokhoz a hatóságokhoz, amelyek szinte mindegyike a Fidesz zsebében van. Sok szerencsét kívánok nekik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.