2019. szeptember 20., péntek

NEMZETI INZULTÁCIÓ

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: Mogorva
2019.09.19.


...Itt volt harminc év. Harminc mocsok hosszú év volt arra, hogy valamelyik főokos kezdjen valamit tízmillió ember lelkivilágával és életével, de senki nem tett semmit azt leszámítva, hogy egy-egy réteget kihasználjon a saját szándékai szerint. Az egyik segélyt osztott, a másik közmunkán keresztül királykodik. Az egyik mindent eladott, a másik mindent meg akar szerezni. És nem jobb meg bal, mint ahogy a sok ideológiai zombi fejében máig létezik, hanem hol egyik, hol másik, a normalitástól viszont mindig távol álló. Fáj ilyet olvasni? Leszarom. Lehetne ezt sorolni nevekkel és korszakokkal egyetemben, de minek, elefántcsont-tornyokba nem hömpölyög fel a szennyvíz: itt harminc éve minden egyes főokosnak annyi számított, hogy a saját túlélését, meg a sajátjai biztonságát valahogy garantálja. Nem számít a nép, nem számít az ember – eszköz mind. Hol ilyen, hol olyan mázzal nyakon öntött játékszer, kalapács meg hiltifej, akármi.
Ma nagyjából 2019 van. 9 éve él és virul a NER nevű maffia, harmadszor van kétharmaddal kormányon, és nem, istentelenül kurvára nem érdekel, hogy melyik szavazásnál hogyan csaltak, mert amikor egy egész ország hagyja következmények nélkül a csalásokat, akkor az az ország egyben legitimálja is a csalásokat, megint sokat szóismétlek, ma ezt is leszarom. Azt ordítom, hogy következmények nélkül, és így van, mert hatszáznegyvenkét blogposzt nem következmény, öltönyös jólszituáltak felháborodós sajtótájékoztatója nem következmény, TGM és Bartus aktuális cikke nem következmény, de még a hetes cikkely se következmény, és ez utóbbihoz csak két hónapot adjatok még, és saját magatok is láthatjátok, mennyire nem következmény a hetes cikkely egy olyan EU-ban, ami szó szerint megkínlódik a saját jövőjéért, az egységéért olyanok ellen, mint az USA, Kína vagy Oroszország, netán India, Brazília, Törökország. Piacokról és gazdaságról (== HASZONRÓL) van szó, tegyétek már le az értelmiségieknek szóló magasztos nagy szavakat a picsába, mert a jövő sokkal keményebb lesz, mint bármelyik mondat tőlem.
Még mindig 2019 van. A NER nevű maffia megszerezte a neki tetsző ágazatokat, magához húzott médiát, földeket, pénzeket, épületeket, komplett tájegységeket. Kívülről nézve a NER a magyarság választott akarata, így állnak hozzá, én is így állok már hozzá, a fentebb csatolt lófaszt kell ezen csodálkozni. Kívülről belenyúlni senki nem fog. Belülről senki nem nyúl bele, mert belül vagy néma emberek vannak, vagy szolgák, vagy idióta seggfej fotelszájhősök meg reményvesztett ordibálók, de ennyi. 2019-ben ott vagyunk, hogy ennyi. Fel lehet tenni tizenhatezerhuszonötödjére azt a kérdést, hogy meddig tűr a magyar, de aki még mindig fel tudja tenni ezt a kérdést, az valahol az elmúlt években kurvára eltévedt a valóság rögös mezején...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.