2019. szeptember 25., szerda

NYUGDÍJASOK ELDORÁDÓJA

HÍRKLIKK
Szerző: Dr. DÁVID FERENC
2019.09.24.


...- amit a fideszes polgármestereknek szabad szeptemberben, azt egy szocialista városvezetőnek már májusban tilos. Ezt jó lenne megjegyezni elvtikéim! Az meg pláne felháborító, hogy a szavazati joggal nem rendelkező gyerekek is kapnak suskát. Tök’ fölösleges! Egyébként meg: a „balosok” ne jótékonykodjanak, arra vannak a tiszta szívű és tiszta kezű kereszténydemokraták!

- Még csak öt hónapja vagyok nyugdíjas, de hála Istennek azóta egyfolytában dől a lóvé hozzám. Megkaptam már az „Utalványos Rezsi”-t, mindjárt jön a nyugdíjkorrekció és a nyugdíjprémium, 2020. január 1. napjától meg beköszönt a horror nyugdíjemelés. Ha pedig a hatodik kerületben tízezret osztottak fejenként, akkor a tizennegyedikben sem lehet kevesebb. Itt épül az új Népstadion, és itt szántják fel és rombolják szét a Városligetet. Kárpótlásul - alsó hangon - ide a 10 „rongyot”, de inkább tizenkettőt!

- Szeptember 24-én írom soraimat. Remélem, hogy az árverés folytatódik (nem vagyok irigy) és október 10. körül a zalai, a borsodi és a békési kis falvakban már 20 ezer forint körül lesz a „törődünk az idősekkel” nevezetű nyugdíjas kortes-pénz. Ásotthalmon és Felcsúton pedig ennek is a duplája, de persze tőlük sem sajnálom.

Óriási és emelkedő a tét, látszik, hogy csak nagypénzzel lehet a játékba beszállni. Nyerni csak vakmerő és vad licittel lehet. A politikai zsugások „cinkelt lappal” játszanak, és nekünk nem volt és most sincs beleszólásunk a partiba. A kártyaasztalról leeső maradék jut a 2,7 millió nyugdíjasnak. Mint mindig. Megérdemeljük, illetve ezt érdemeljük…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.