2019. szeptember 11., szerda

ORBÁN-FÖLD. AZ ÉLET MEGY TOVÁBB, DE SOKAN BELEHALNAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.09.10.


...Kicsit elszundítottam tegnap este, aztán amikor felébredtem, már 2-1-re vezettek a szlovákok a magyarok ellen az Eb-selejtező meccsen. Aztán még jobban felébredtem a mérkőzés utáni nyilatkozatoktól: mert nagyon jól játszottunk; jobbak voltunk az ellenfélnél; nem érdemeltünk vereséget, meg aztán a bírók is hibáztak (fújj); nem volt szerencsénk sem – meg ilyenek. Azt egyikük sem mondta, hogy eggyel több gólt kellett volna rúgnunk, mint a vendégek, és akkor nyerünk.

Ilyen egyszerű ez, a focit még mindig gólra játsszák, a többi a sorsnak keze meg a lába. Mert akkor most rohadt jó játékkal kaptunk ki. Ez van, fiúk. A lényegen nem változtat. Az élet megy tovább. Ja, még azt elfelejtettem mondani, hogy a meccset megnézte Orbán Viktor és saját lábon álló veje meg a lánya is. Kikapcsoltak. Annyira, hogy Orbánban meghűlt a vér, mert egy árva szót sem bírt mondani a kínos vereségről. Igaz, ilyenkor nem futnak lóhalálában a közpénz rádió és televízió közpénzen tartott riporterei, hogy az orra alá dugják a mikrofont, hadd ömlengjen már egy kicsit a nemzethy válogatottról. Inkább lapítottak mindannyian. Elmaradt a NER-bájolgás.

Olyannyira megy tovább az élet, hogy áll. Mármint az egészségügyben. Kapott is a fejére a Kásler miniszter úr Kötcsén. Igaz, olyan nagyon nem birizgálta fel Orbán Viktort a magyarok egészsége, ezért téma kilőve. Nem olyan fontos ez. Neki. Vigye el a balhét a Kásler miniszter úr, oda is bökött neki a pikniken – írja a Népszava. A miniszterelnököt a találkozón egy budapesti kórház orvosa kérdezte meg, hogy az endoszkópos beavatkozásokat végző szakdolgozóknak bérét miért nem rendezték. Orbán Viktor erre azt mondta, az egész egészségügyet, a magán- és a közellátást is át kell világítani, a hálapénz rendszerét pedig meg kell szüntetni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.