2019. szeptember 13., péntek

TARLÓS ELKÉPESZTŐ PERFORMANSZT ADOTT ELŐ, AMIKOR MEGKÉRDEZTÉK, HOGY MIÉRT NEM ÁLL KI VITÁRA KARÁCSONNYAL - VIDEÓ

168 ÓRA
Szerző: 168 Óra
2019.09.13. 


Pénteken egy nyilvános eseményen kívánt fát ültetni Budapesten Tarlós István főpolgármester, ahol megjelent a Párbeszéd országgyűlési képviselője, Tordai Bence is. A képviselő néhány méterre egy rögtönzött sajtótájékoztatót tartott arról, hogy Tarlós István nem kíván kiállni nyilvános vitára Karácsony Gergellyel, illetve arra használja fel a Fidesz az elítélt bűnöző Berki Krisztiánt, hogy trollként nevetségessé tegye a választást és a vitát.

Előzmény

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Tarlós István főpolgármester nem vállalt nyilvános vitát Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével, nem sokkal ezt követően pedig ellenzéki aktivisták futottak oda az utcán Tarlóshoz, aki már akkor is kemény szavakkal hárította a kérdéseket.


Tarlós végül egy megafonnal felszerelkezve odalépett Tordaihoz, azt vágva a képviselő fejéhez, hogy szellemi fogyatékos és őrült. Tordai folyamatosan arról kérdezte a főpolgármestert, hogy milyen feltételekkel áll ki vitázni, illetve hogy szerinte Orbán Viktor és Habony Árpád tiltotta le a nem önálló főpolgármestert a vitáról. Az Index felvétele:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.