2019. október 5., szombat

A NER (NEMZETI ERŐSZAK RENDSZERE) ÉS AZ IT - HA A VÁLASZTÁSI EREDMÉNY MÉGSEM A FELCSÚTI NEMZETVEZETŐ SZÁJÍZE SZERINT ALAKULNA, MÉG MINDIG OTT VAN AZ ÖNKORMÁNYZATISÁG TELJES FELSZÁMOLÁSA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: MARKÓ BEÁTA: 
2019.10.04.


A tavalyi országgyűlési választáson – csak úgy, mint korábban – a lehető legjobb kezekben volt az informatikai rendszer, csupán röpke három órára állt le, de Nemzeti Ilonka néni és csapata heroikus küzdelemmel újra működésbe hozta, amikor is kevesebb részvételi számot mutatott, mint a három órával korábbi leállás előtt. De igazán nem kell a kákán is csomót keresnünk, a Nemzeti Erőszak Rendszere újabb eredményes választást bonyolított le, újra az a párt nyert, amelyet a felcsúti nemzetvezető győztesként akart látni, és Ilonka néni 1 millió forintos jutalomban részesült.

A minap Nemzeti Ilonka néni bejelentette, hogy sikeresen letesztelték az október 13-i önkormányzati választásnak titulált nemzeti megmozdulás nemzeti informatikai rendszerét. Ez igazán örömteli hír, hiszen néhány nappal ezelőtt a polgármesteri és képviselői helyeken induló jelöltek nevei még véletlenül sem stimmeltek, nemzeti büszkeséggel keveredtek a listák, a körzetek, mondhatnánk, teljes nemzeti összevisszaság dúlt. Mára azonban minden hiba elhárult, nincs az a kibertámadás, aminek ne tudnának ellenállni, s ebben a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetével és a Nemzeti Eseménykezelő Központtal működnek együtt. Kell-e ennél több nemzeti garancia?

A választási kampány is olajozottan zajlott. Az ellenzéki összefogás indulói annak rendje és módja szerint alig kaptak plakáthelyet, de ha mégis sikerült kiragasztaniuk egy-egy magukra felhívó, jelöltjeiket hirdető posztert, azt a Nemzeti Erőszak Rendszerének helyi aktivistái, polgármestereinek sofőrjei és más nemzeti szimpatizánsok az éjszaka leple alatt módszeresen tépkedték le, vagy ragasztották át más hirdetményekkel. Annak rendje és módja szerint az ellenzéki összefogás jelöltjeit a Nemzeti Erőszak Rendszerének tévécsatornáiba sem engedték be nyilatkozni, programjukat ismertetni, így a lakosság átfogó és széleskörű tájékoztatást kaphatott a felelősségteljes döntése meghozatalához.

A Nemzeti Erőszak Rendszere csupán néhány helyen érzett bizonytalanságot, esetleg az önkormányzati választás korrekt lebonyolítását fenyegető veszélyt, ám ott azonnali és hatékony fellépést mutatott. Mondvacsinált ürüggyel feljelentette az egyik polgármester-jelölt kampánystábját, egy másik indulót kutyák szöges szalámival történő legyilkolásával vádolt meg vagy bepillantást kínált egy polgármester érzelemgazdag szexuális életébe...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.