2019. október 26., szombat

AZ ELTŰNT WINCHESTERTŐL AZ ELTITKOLT FACEBOOK-JELSZÓIG – KISSTÍLŰ HÚZÁSOKKAL ADJÁK ÁT HIVATALUKAT A VOLT VÁROSVEZETŐK

HVG ONLINE / ITTHON
Szerző: DERCSÉNYI DÁVID
2019.10.26. 


Kiugrott jegyzői jogászcsapat, eltitkolt Facebook-jelszó, eltűnt merevlemezek, "hazavitt" kerületi embléma – vannak fennakadások a települési átadás-átvétellel az önkormányzati választások után. A váltás többségében normálisan zajlik ugyanakkor, az új vezetők ígérik, nem lesz vérfürdő, igyekeznek együttműködni a városházi-önkormányzati stábbal, csak bizalmi posztokon hajtanak végre személycserét.

Eldurvult az átadás-átvétel Dunaújvárosban: az új összetételű önkormányzat személyes és közérdekű adattal való visszaélés és lopás miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, miután a hivatalból eltűnt három merevlemez. A Magyar Hang korábban azt írta, Cserna Gábor eddigi polgármester, Szepesi Attila eddigi alpolgármester, illetve a polgármester kabinetfőnökének gépéből hiányoznak a winchesterek.

Az új polgármester, Pintér Tamás péntek délután a hvg.hu-nak azt mondta, tudomása szerint egyik winchester sem került elő eddig, és a három emberből csak Szepesi Attila reagált a jegyző megkeresésére...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.