2019. október 14., hétfő

ESIK AZ OPUS ÉS A 4IG AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS UTÁN

PORTFOLIO
Szerző: PORTFOLIO
2019.10.14.


Az ázsiai tőzsdék hétfői erősödése után lejjebb kerültek az irányadó európai részvényindexek hétfőn, a befektetők az USA és Kína közötti részleges kereskedelmi megállapodás mellett a kínai, vártnál gyengébb külkereskedelmi adatsort emésztik. A magyar tőzsde lejjebb került ma délelőtt, míg az Opus és a 4iG árfolyama nagyot esett.


Gyengélkedik a BUX, zuhan az Opus

A pénteki szárnyalás után lejjebb kerültek az irányadó európai részvényindexek, miután a befektetők az USA és Kína közötti részleges kereskedelmi megállapodás mellett a Kínából beérkező, vártnál gyengébb szeptemberi külkereskedelmi adatokat emésztették. A DAX 0,6 százalékos esése mellett a CAC40 0,7 százalékot esett.

A magyar tőzsde a péntek nagy emelkedés után lejjebb került ma délelőtt, az esés összességben beleillik a mérsékelten borús, hétfői részvénypiaci hangulatba. A BUX 211 pontos mínusz mellett 0,5 százalékkal került lejjebb, míg a blue chipek közül egyedül a Richter volt képes minimális erősödésre.

A BUX komponensei közül 2,7 százalékos esésével és 6,5 százalékos zuhanásával az Opus teljesít a leggyengébben ma délelőtt, az Opus 104,49 millió forintos forgalom mellett esik, ezzel az Opus a második legforgalmasabb részvény ma délelőtt a magyar tőzsdén az OTP után...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.