2019. október 16., szerda

JÖVŐD. AKKOR TANULHATSZ, HA AZ UTCA JOBB OLDALÁRA SZÜLETTÉL, ÉS OTT VAN A HÁZAD, AUTÓD MEG A TÖMÖTT BANKSZÁMLÁD

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.10.15.


...Hanem. Az urak! Amíg Orbán Azerbajdzsánban nyaldosta a diktátor szebbik orcáját, addig a csicskásai, Kövér László és Kubatov Gábor Budapestre rendelte Borkait. A 444 egyik olvasója vette észre a FlightRadar repülőgép-követő portálon, hogy hétfőn Győrből a magyar fővárosba repült egy HA-CIZ lajstromú Cessna 182T Skylane TC típusú kisrepülőgép.

Ez a négyüléses, 2008-as kisrepülőgép arról ismert, hogy a közvetlen tulajdonosa egy Immobilien Trade Center Kft. nevű cég, amely Rákosfalvy Zoltán ügyvéd lakcímére van bejegyezve. Rákosfalvy Zoltán Borkai Zsolt barátja, együtt lehet látni őket azokon a videókon, amelyeket az Ez az ördög ügyvédje leleplező blog tett közzé az elmúlt másfél hét alatt. A kisrepülőgépet egyébként maga Borkai Zsolt is vezette egyszer, amikor személyesen mutatta be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek, illetve Thomas Faustmann-nak, az Audi Hungária Motor Kft. ügyvezető igazgatójának a kétmilliárd forintból felújított péri repülőteret.
A seggük alatt jobbnál jobb autók, amit mi fizetünk nekik, de ezeknek a hatalmi görcsben szenvedő alakoknak röpcsi jár, némi ellenszolgáltatás fejében a havernak. Ugye, egyetlen percig sem gondolják, hogy hirtelenjében a független polgármester most majd elszegényedik, és sorba áll majd valamelyik ételosztáson a városában. Legyen már esze a győrieknek, ne hagyják magukat megalázni, rúgják ki a székéből ezt a galád örömlányos polgit! Új választás kell, mert nem függetlenként lett polgármester! Becsapott egy egész várost.

Nagyon elkeserítő, hogy ilyen tróger alakokkal kell beérnünk, közben pedig a kampány úgy elvette az eszét drága kormányunknak is, mintha ebben az országban minden rendben lenne. Aggódjon, aki akar. Aggódik is sok ezer fiatal, mert róluk nemigen esik szó, nemigen érdekli a NER-t, mi lesz velük. Csak úgy mellékesen, két budi avatása közben, előtt és után tovább folyik a magyar fiatalok butítása. Ebben az országban egyáltalán nem fontos, hogy művelt, okos emberek építsék saját jövőjüket. Ebben az országban, tessék tudomásul venni, hogy az Orbán, a Novák, a Kásler, a Kósa és a Németh Szilárd bír olyan ésszel, ami példamutató lehet. Ehhez pedig nem kell tanulni, jön az magától, hogy az Orbán-klán közeli seggnyalóra rámondják, hogy alkalmas szakember. Bárhol, bármire bevethető.

Még mindig ott tartanak, hogy csak komplex középfokú nyelvvizsgával lehet a felsőoktatási intézményekbe jelentkezni. Úgy, hogy a nyelvtanulásnak nincsenek meg a feltételei. Az csak parasztvakítás, hogy középiskolában a kétszer kéthetes külföldi, államilag finanszírozott kirándulás segít a problémán. Ezért aztán akár 30-40 százalékkal is visszaeshet a felvett hallgatók aránya. Ez rettenetesen sok. Tudják, azért is alattomos a kormány, mert nem bízik azokban a fiatalokban, akik ráérnének egyetemen, főiskolán idegen nyelvet tanulni. Idejük, akaratuk lenne, de a korszerű feltételeket a Kásler-féle humbug minisztériumnak lenne kötelessége biztosítani...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.