2019. október 12., szombat

KARÁCSONY GERGELY: KÜLDD EL A FENÉBE AZ ÖSSZES SENKIHÁZIT!

168 ÓRA ONLINE
Szerző: 168 Óra / MTI
2019.10.11.


Mindannyiunk közös otthonává tenné Budapestet megválasztása esetén Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt, aki péntek esti kampányzáró rendezvényén úgy fogalmazott: Eljött a mi időnk. 

A fővárosi Madách téren tartott rendezvényen a politikus azt mondta, eljött az idő, hogy visszaadják a politika becsületét és bebizonyítsák, tisztességesen is lehet politizálni. – Eljött „a mi momentumunk” arra, hogy a fővárost a 20. századból átvigyük a 21. századba és tartsuk örökre Európában - fűzte hozzá.

Ébresztő Budapest, ébresztő Magyarország! - szólította fel hallgatóságát Karácsony Gergely, akinek szavai szerint a hatalom olyan messzire jutott, ahonnan nincs visszaút. Nem fognak megfordulni, mennek előre, átgázolnak mindenen és mindenkin - mondta, hangsúlyozva: sehová nem lehet visszavonulni, de a szavazófülkében mindenki önmaga lehet, és ez egy igazi „szupererő”.

Karácsony Gergely emlékeztetett, a kampány kezdetén azt mondta, hogy Budapesten a változás esélye már kézzelfogható. A kampány végén elmondható, egy karnyújtásnyira van, hogy „visszavegyék” a városukat. A történelem azt tanítja, hogy Magyarországon a változás mindig Budapestről indul, és ez a változás már elindult - mondta. Kijelentette, néhány lépést kell megtenni, hogy teljesüljön a közös álom,

Budapest legyen zöld és szabad.

Arra kérte hallgatóit, legyenek részesei a változásnak, vegyék vissza Budapestet, és adjuk vissza a jogos tulajdonosainak, adjuk vissza nektek. Megismételte az ígéreteit, amelyek szerint
- az 500 millió forintnál drágább ingatlanok tulajdonosaira adót vetnek ki,
- fát ültetnek minden születendő gyermek után,
- megvalósítják a csepeli nagyerdőről szóló tervet,
- illetve egy zöldkorridort hoznak létre a Margit-szigettől a Római-partig.,
- minden rászoruló nyugdíjas támogatást kap a fűtési szezonban,
- felelősséget vállalnak a budapestiek egészségügyi ellátásáért,
- Budapesten addig nem épül új stadion, amíg nincs minden kerületben CT-készülék.
- a 14 év alattiaknak pedig ingyenessé tennék a tömegközlekedést.

Az nem lehet, hogy nem lesz más a politika, mert a politika most aljas, cinikus, rátarti, pökhendi, gyűlöletkeltő és velejéig korrupt, és ez nem mehet tovább - szögezte le Karácsony Gergely. – Az a mocsok, amely Győrben napvilágot látott, az nem egyedi eset - fogalmazott. Ahol a fideszesek úgy érzik, hogy nincs felettük kontroll, ott előre eltervezett módon lopják szét a várost és az országot. Nincs két Fidesz, egy Fidesz van, és az velejéig romlott - nyomatékosította szavait a jelölt, Zugló polgármestere, a Párbeszéd társelnöke.

Küldd el a fenébe az összes helikopterező, kurvázó, kábítószerező senkiházit! – üzente...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.