2019. október 15., kedd

KÖSZÖNÖM!


KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: HORN ANNA
2019.10.14.


Mindenkinek, aki vasárnap úgy szavazott, hogy a NER-alagút sötétségében felderült egy kis fény. Mindenkinek, aki úgy érezte, tényleg elég abból a mocsok lavinából, posványból és fertőből, amiben Magyarország tizedik éve kénytelen létezni.

Köszönöm, hogy ma reggel arra ébredhettem, hogy hány nagyvárosban nyert az ellenzéki összefogás. Hogy végre felfogtuk, EGYEDÜL NEM MEGY.

És ki is tartott az együttműködés, egészen eddig a csodálatos eredményig. Remélem, továbbra is kitart, nem lesz egymás közötti marakodás – és ennek eredményeként 2022-re lesz egy olyan ellenzéki ellenjelöltje a kiskirálynak, hogy majd az akkori választások után is ünnepelhetünk. Nem Karácsonyt – őt ma köszöntjük -, de egy olyan győztest, aki össze fogja tudni szervezni, és maga mellé állítani mindazokat, akiknek tökig elegük van a tizedik éve tartó agymosással egybekötött országlopásból.

Köszönöm, hogy ma reggel – sok éve először – büszkén válaszolhattam a munkatársaim kérdésére, akik arról érdeklődtek, tudok-e már biztos eredményeket.

Köszönöm, hogy elértük azt, hogy Spanyolország egyik legbefolyásosabb lapja, az El País egy rövid, de rendkívül korrekt cikke címének ezt választotta: A magyar ellenzék vereséget mért Orbán pártjára....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.